Solvang - familievennlig 4-roms andelsleilighet i 3. etasje. Usjenert terrasse - sol og utsikt. Ingen forkjøpsrett

Haakonsvegen 75 A

Primærrom 88 m²
Bruksareal 88 m²
Tomt 22229,70 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 1971
Prisantydning kr 1 650 000
Andel fellesgjeld kr 120 384
Totalpris kr 1 770 384
Felleskost kr 4 671

Beskrivelse/detaljer

Attraktiv og familievennlig beliggende i rolig del av Solvang, ved inngangen til Djupadalen. Inneholder: Gang med dørcalling. Bad (opppusset 2017) med flis/kabler. Separat WC og vaskerom. Stue/spisestue med peisovn og utgang solrik terrasse mot vest. Altibox. Kjøkken med eldre innredning og spiseplass ved vinduet. 3 gode soverom med garderobeløsninger. Ytterdør og inngangsdør leiligheter byttet i 2018. Felles rør fornyet i bygget (2016). Fasader, taktekking og vinduer/terrassedør i 1999. Flotte uteområder med store gressplener og beplantning. Gode parkeringsmuligheter, styret i borettslaget har vedtatt utbygging av el-bil ladestasjoner. Gangavstand til barnehage, skoler, idrettsanlegg, butikker på Solvangen og Sørhaug, turområder i Djupadalen, Haraldsvang med badeplass og Vangenterrasen. Ca 20 minutters gange til sentrum. Gode bussforbindelser. Velkommen til privatvisning!

Innhold / standard

Gang, soverom x 3 stk, dusjrom, wc, vaskerom, kjøkken og stue. Terrasse. 2 boder i kjeller. Selger skriver i vedlagte egenerklæring bl.a: Lindtner Sivertsen skiftet kraner og vask på vaskerom for 4‐5 år siden. Aibel hadde ansvar for rørfornying i blokkene i 2016/ ‐17. Badet og toalettet hos meg ble fornyet etter at det arbeidet var fullført. Aibel hadde også ansvar for det arbeidet. Ny kran på kjøkken ble også montert da. Se egenerklæringen for ytterligere informasjon. Fra vedlagte våtromsrapport; Stor blokkleilighet i 3 etasje. Med tilhørende bod i kjelleren. Leiligheten fremstår som velholdt og har noen påkostninger etter byggeår, men fremstår generelt som noe utdatert. Alder tilsier generelt at normalt vedlikehold / oppgradering av de ulike rom må forventes. TG2 er gitt på bad, kjøkken og VVS pga alder.

Beliggenhet

Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet i rolig del av Solvang. Gangavstand til barnehage, skoler, idrettsanlegg, butikker på Solvangen og Sørhaug, turområder i Djupadalen, Haraldsvang med badeplass og Vangenterrasen. Ca 20 minutters gange til sentrum. Gode bussforbindelser.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar man inn i til venstre Solvangvegen. Følg denne til den ender i Haakonsvegen og ta der til høyre. Nr 75 er innerste blokken på høyre side,

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets eiendom. Styret i borettslaget har vedtatt utbygging av el-bil ladestasjoner

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og peisovn i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Kun evt integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Leiligheter som har avtrekksvifte kjøkken koblet til gammelt avtrekksanlegg, kan bli pålagt å skifte til kullfilter. Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publiserert oppdraget for medlemmene. Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 3 593
Total kr 4 553

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette