Skåredalen - Stor halvpart av tomannsbolig med egen tomt - Solrik inngjerdet hage og romslig gårdstun - Lyst og pent

Svebakktunet 1

Primærrom 124 m²
Bruksareal 129 m²
Tomt 281,9 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2001
Prisantydning kr 2 690 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: gang, stue med utgang til terrasse, kjøkken og bad. Utvendig bod. 2. Etasje: 3 soverom, stue og bad. Oppbevaringsloft med plater på gulv. Utendørs: 1 parkeringsplass om følger med i tillegg til gjesteparkering. Det er også mulig å parkere på egen tomt. Stuen har utgang til terrasse som er inngjerdet. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp (2019) og oppvaskmaskin (2018). Begge bad har fliser på gulv. Det ene badet er helfliset. Det ene badet har fliser på 2 av veggene. Badet i overetasjen har nytt dusjkabinett(2018). Hovedsoverommet er av god størrelse. Det er totalt 3 soverom i boligen. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra GET. - Fliser og varmekabler i gangen. - Sentralstøvsuger (ikke vært i bruk av eier) - Automatsikringer - Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Skåredalen Boligen ligger i et rolig barne- og familievennlig område, med trygg og kort gangavstand avstand til barnehage og Skåredalen barne -og ungdomsskole. Sosialt og aktivt boligområde i en attraktiv del av Skåredalen. Kort avstand til nærmeste dagligvarebutikk og kort avstand til Raglamyr handelssentrum med det du trenger av butikker, kjøpesenter, treningssenter osv. Barnehage rett i nærheten. Ca. 5 minutters kjøring til Haugesund sentrum. Kort avstand til turløyper i Djupadalen og badeplass ved Eivindsvannet. Her kan du benytte deg av byens kanskje best turløyper.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i gårdstun og på felles parkeringsplass like ved.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Det er også varmekabler i gangen. Det er pipe, men ikke montert ildsted. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Følgende medfølger ikke: vegghengt lampe over sofa i stuen, lampe over spisebord, samt vegghengte lamper på de to barnerommene.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 65 620
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 66 670

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette