Velholdt enebolig på Garhaug med 4 soverom og 3 stuer - Flott og solrik hage - Barnevennlig område

Kophaug 6

Primærrom 182 m²
Bruksareal 226 m²
Tomt 718,30 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1984
Prisantydning kr 2 790 000

Innhold / standard

Dette er en meget velholdt enebolig med populær beliggenhet på Garhaug i Grinde - et perfekt sted for barnefamilien. Eiendommen er flott opparbeidet og har flust med uteområder med både gressplen, terrasser og stort gårdstun. Boligen er innholdsrik med sine 4 soverom, 3 stuer, 2 bad og gjestetoalett i loftsetasjen. Hele loftsetasjen ble renovert i 1999. Boligen ligger i et etablert boligfelt i Grinde. Det er kort og trygg gangvei ned til område med Skjold IL sitt idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus. Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: Underetasje: Vindfang, gang, soverom, kjellerstue, bad og vaskerom. 1. Etasje: Gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. 2. Etasje: Gang, wc, soverom(ikke omsøkt innredet) og loftstue. Utendørs: garasje. Redskapsbod. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til uteområde og stor terrasse. I stuen står det en stor og flott klebersteinsovn som varmer godt og lenge. Flott kjøkken med profilerte fronter. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp og stekeovn. Kjøkkenet har downlights i tak. Loftstue har tekjøkken. Hele loftsetasjen ble renovert i 1999, men ikke da omsøkt godkjent innredet for varig opphold. Badene ble oppgradert i 1999 og har sveiset våtromsbelegg på alle veggene samt golvet. Det er varmekabler på begge bad og gangen nede. Det ene badet har badekar og det andre har dusjkabinett. Toalettet i loftsetasjen er et kverntoalett. Vaskerommet har sluk i gulv og opplegg til vaskemaskin. Hovedsoverommet har luftebalkong. Det er totalt 4 soverom i boligen. Generell informasjon om boligen: Mulighet for TV og internett fra Altibox, men det er ikke lagt inn i huset.

Beliggenhet

Grinde/Garhaug Boligen ligger i et etablert boligfelt på Garhaug i Grinde. Det er kort og trygg gangvei ned til område med Skjold IL sitt idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus. Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Like i samme området er det barneskole. Kort avstand til barnehage. Ved Stemnestaden er det bademuligheter og samlingsplass for familien. Ca. 3,5 km unna er Aksdal kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud. Boligen har gode solforhold.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasje og i gårdstun.

Oppvarming

Vedfyr i alle etasjer. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 69 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 70 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette