VIKSEFJORDEN: En nydelig enebolig med flott utsikt og høy standard.

Rophusvegen 96

Primærrom 163 m²
Bruksareal 163 m²
Tomt 548 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 6
Soverom 4
Byggeår 2014
Prisantydning kr 4 790 000

Beskrivelse/detaljer

- En meget flott enebolig med lite innsyn og flott utsikt til Viksefjorden. Boligen holder høy standard og er oppgradert etter byggeår. - Inneholder bl.a. 4 soverom, 2 flislagte bad, vaskerom, 2 stuer, 2 terrasser på hhv 23 og 86 kvm. - Støpt såle og klargjort for garasje.

Innhold / standard

Tak over inngangsparti og inngang til gang med en stavs eikeparkett, spotter i tak. skyvedørsgarderobe med speilfronter og trapp ned til sokkeletasjen. Soverom1/TV stue med lys parkett av bøk på gulv. Helflislagt bad med varmekabler i gulv, baderomsinnredning med doble underskuffer, stort speil med integrert lys, vegghengt toalett og dusjkabinett med regnvannsdusj. Stue / kjøkken med åpen løsning, store vindusflater mot en fantastisk utsikt til Viksefjorden, svært god takhøyde og en stavs eikeparkett. Kjøkkeninnredningen har godt med skaper, innebygd oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseboks, induksjon koketopp, stekeovn, vask nedfelt og underlimt i laminatbenkeplate med stålkanter samt fliser mellom innredningene. Spotter i tak. Doble dører ut til terrasse mot øst og sør på 23 kvm. og med flott utsikt til fjorden. Sokkeletasje: Trapp ned til kjellerstue med lys parkett av bøk (Boen), panelovn og utgang til romslig betongplatting med tett tak over sittegruppen. Terrasse ut fra stuen på ca. 86 kvm. og betongdekke. Dobbelt soverom med parkett av bøk. Dobbelt soverom med skyvedørsgarderobe med speilfronter, rullegardin og samme type parkett. Dobbelt soverom med garderobeskap, samme type parkett og foldegardin i vindu. Helflislagt bad med varmekabler, baderomsinnredning med dobbel underskuff, stort speil med integrert lys, dusjkabinett med regnvannsdusj, vegghengt toalett og hjørnebadekar. Vaskerom/teknisk rom med flislagt gulv med varmekabler, ventilasjonsanlegg, rør-i-rør skap, vvb, sentralstøvsuger, stor innredning med over- og underskap samt nedfelt utslagsvask i stor benkeplate. Boligen holder høy standard og er oppgradert etter byggeår. Klar til innflytting. Innendørs har boligen fått ny parkett i stue og gang, nye dører og vinduer med elektriske gardiner m/solsensor og fjernkontroll til de store vinduene i stua, nytt stort vindu i Tv Stue, skiftet til Duravit vegghengte toaletter, nye kraner på alle vasker, montert kjøkkeninnredning på vaskerom, ny vask og benkeplate på kjøkkenet samt oppgradert til innebygget Simens kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr, det er blitt montert skyvedørsgarderobe i entrè og hovedsoverom m.m. Utendørs har eierne lagt belegningsstein i innkjørsel, laget ekstra og parkeringsplass, lagt skifer ved inngang og ved terrasse, montert Astro ur for utelysstyring samt montert nye og finere utelys. Videre er det støpt såle og klargjort for garasje. Ellers har boligen hvitmalte gipsplater på vegger i hele huset. Det er sentralstøvsuger og installert Sector alarm. Boligen ble også sist malt i 2016 med Drywood maling.

Beliggenhet

Eiendommen ligger veldig flott til på Rophus ved Viksefjorden. Man har ingen innsyn til stue eller sitteområder og utrolig flott utsikt til Viksefjorden. Det er hovedsaklig nyere eiendommer i området.

Adkomst

Følg Tittelsnesvegen mot Sveio. Ta til venstre ved skilt mot Rophus. Følg veien til den deler seg, hold venstre og man får boligen på venstre hånd.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt. Videre er det støpt såle og klargjort for garasje.

Oppvarming

Montert varmepumpe med fjernkontroll i trappa.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Kart

Del dette