VASSBREKKE - Lys og lettstelt leilighet - 2 soverom, fullfliset bad og vedfyr - Fast parkering i carport - Prisgunstig!

Liabrotet 35

Primærrom 60 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 8131 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2013
Prisantydning kr 1 990 000
Felleskost kr 525

Beskrivelse/detaljer

- Flott og meget lettstelt leilighet over en etasje - Leiligheten har trappefri adkomst - Supersentral beliggenhet, med kort avstand til alt av hva Raglamyr har å by på - Lyse og pene overflater, fullfliset bad og flott kjøkken - Leiligheten har 2 soverom - Flott utsikt fra stue og terrasse - Utstrakt bruk av parkett i de fleste rom - Gode muligheter for oppbevaring i sportsbod og koffertloft - Fast parkering i carport, og ellers god plass til gjesteparkering

Innhold / standard

Boligen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og soverom x2. Parker bilen i carport eller gjesteparkering, og ta deg videre inn i denne nyere og lettstelte leiligheten. Leiligheten er over en etasje, har trappefri adkomst, og oppleves som meget praktisk. Åpen stue/kjøkkenløsning med parkett på gulv, store vindusflater ut mot flott utsikt, lyse overflater og et flott kjøkken med integrert komfyr/platetopp og hvite fronter på innredning. I stuen sørger ildsted for den rette varme og stemningen. Fra stuen har man også utgang til terrasse med god utsikt. Leiligheten har 2 gode soverom, begge med lyse og pene overflater og parkett på gulv. Flott fullfliset bad med dusjkabinett, flott innredning og god plass. Selger har fått lagt opp til å ha vaskemaskin på vaskerom fremfor bad. Dette gir en helt annen romfølelse på badet enn hva som er normalen. Vaskerommet har man tilgang til både fra stue og hovedsoverom. I tillegg til gode muligheter for oppbevaring i utvendig sportsbod, kan man også benytte koffertloft for å stue vekk saker og ting. Leilighetens beliggenhet legger til rette for at man kan bruke uteområdene både på fremsiden og baksiden av bygget. På fremsiden har man en terrasse med flott utsikt. Baksiden er lun, solrik og har begrenset innsyn.

Beliggenhet

Liabrotet 35 ligger flott til i et nyetablert boligområdet like ved alt av hva Raglamyr har å by på. Her har en nærhet til det meste! Leiligheten ligger flott til i terrenget, har flott utsikt, i tillegg til gode solforhold.

Adkomst

Fra Amandasenteret: følg Ørpetveitsvegen sørgående. Ta til venstre inn Vassbrekke, og deretter første venstre. Følg vegen, og ta til høyre. Boligen kommer rett frem. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast parkering i carport.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette