KOPERVIK - Næringsbygg på hele 413 kvm med butikklokale og 3 boenheter i sentrum

Hovedgaten 41

Primærrom 197 m²
Bruksareal 413 m²
Tomt 1574 m²
Boligtype Annet
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1900
Prisantydning kr 2 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Stort og innholdsrikt nærings-/boligbygg over 3 plan - Hovedbygget er på hele 413 kvm - Flott butikklokale i 1.etasje og deler av 2.etasje - 3 boenheter - Meget sentral og flott beliggenhet - Eldre vaskehus og uthus (trenger renovering) - Stor tomt (1574 kvm) - Sjelden mulighet - Butikklokale og 1 boenhet er leid ut pr dags dato

Innhold / standard

Bygget er innredet over 3 plan og inneholder: 1.etasje: butikklokale/frisørsalong, wc og wc m/vaskerom. 2.etasje: 2 stk kontor, fotoatelier (stue og spisestue), gang, spiserom m/kjøkken. Felles gang m/trapp og toalett. Leilighet: gang, kjøkken, bad/vaskerom, stue og soverom. 3.etasje: felles gang m/trapp. Leilighet 2: gang, stue, kjøkken, bad, soverom og kammers. Leilighet 3: kjøkken, stue, soverom og 2 stk kammers. Det er høgloft over den ene leiligheten. Vaskehus på 68 kvm Uthus på 40 kvm Frisørsalongen/næringsdelen holder god/grei standard. Leilighetene (spesielt de to i 3.etasje) trenger oppgradering/renovering. Se tilstandsrapport for mer informasjon. I følge forrige eier ble alle vinduer i 1.etasje (med unntak av 1) skiftet for ca 6 år siden. Det ble skiftet vannbord rundt hele taket i 2001. Det var kontroll på det elektriske anlegget i 2015 (Kolbeinsen)

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet helt i starten (mot øst) av gågata i Kopervik. Gangavstand til alt byen kan tilby, som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, kino, butikker og kjøpesenter.

Adkomst

Bygget ligger helt i starten av gågata i Kopervik (mot øst), ca 100 meter nord for Karmøy kino.

Parkeringsforhold

Parkering på egen gårdsplass på begge sider av bygget (vest og øst).

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Det er fyringsforbud på pipa (pipa må repareres dersom den skal tas i bruk)

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer og løsøre medfølger ikke i handelen. - Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.” - Den ene boenheten har ikke eget bad - I følge selger er det 2 stk vannmålere i boligen - Næringsdel er leid ut for kr 10.000,- pr mnd + strøm. - Leilighet i 2.etasje er leid ut for kr 3500,- pr mnd + strøm. - Strøm i leilighet 2 og 3 er slått av. - I følge selger var det en lekkasje fra bad i den ene leiligheten i 3.etasje og ned til leilighet i 2.etasje (taket i leilighet i 2.etasje ble så fikset). - Antatt byggeår er ca 1900 (ikke bekreftet) - Uthus og vaskehus er registrert som sefrak bygg (ta kontakt med megler og evt Karmøy kommune for mer informasjon).

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette