Haugesund - Delikat innredet leilighet med sentral beliggenhet - tidsriktige fargevalg, flott bad og nyere kjøkken - Innglasset, stor terrasse!

Diktervegen 15 A

Primærrom 57 m²
Bruksareal 57 m²
Tomt 8817 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 2
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1966
Prisantydning kr 1 190 000
Andel fellesgjeld kr 78 039
Totalpris kr 1 268 039
Felleskost kr 2 873

Beskrivelse/detaljer

Delikat innredet leilighet som ligger i fritt til i tredje etasje mot sør og naturen. Utgang fra stue til stor, innglasset terrasse med gode solforhold. Leiligheten har praktisk planløsning med gang, helfliset bad, romslig soverom, stue med plass til spise- og sittegruppe samt tiltalende kjøkken. 2 boder i underetasjen. En innflytningsklar leilighet som holder normalt god standard. Rikelig med parkeringsplasser på borettslaget tomt. Sentralt beliggenhet med kort avstand til "alt" i Haugesund. Velkommen på visning av denne delikate leiligheten i Diktervegen 15A!

Innhold / standard

I 3. etasje og inneholder: Gang, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i denne leiligheten i Diktervegen 15A. En legger umiddelbart merke til de trendy fargevalgene og det lekre gulvet som er lagt gjennomgående her i gang, i stue og på kjøkkenet. Innfelt garderobeskap i gang med god plass til det en skulle ha av sko og annet yttertøy. Porttelefon. Videre kommer en til luftig stue med god plass til sofa og naturlig plassering for spisebord. 5 vindusflater sørger for godt med naturlig lys inn i rommet og en behagelige romfølelse. Utgang fra stuen til romslig, overbygd terrasse som er innglasset som gjør at terrassen blir en naturlig forlengelse av stuen. Videre fra stue er det åpent mot kjøkkenet, her det satt inn et tiltalende kjøkken fra HTH. Kjøkkenet har hvite fronter og glassplate mellom under- og overskap. Integrert komfyr, platetopp og moderne ventilator i stål. Romslig soverom i leiligheten med god plass til stor dobbeltseng, to nattbord og mindre kontorpult. I rommet er det også satt inn stor skyvedørsgarderobe med praktisk innredning. Flott, helfliset bad med lyse fliser på vegg, toalett, mekanisk avtrekk, vask og dusj i glassbyggesten. 2 boder i underetasjen: Ta til høyre i underetasjen, bodene vil da ligge bak første dør til venstre. De to første bodene på venstre side er tilhørende leiligheten. Merket med A3V. - Delikat innredet leilighet som holder normalt god standard. - Nyere HTH kjøkken med hvite fronter og glassplate på vegg. - Lagt nytt og lekkert gulv i gang, stue og på kjøkken i 2017. - Malt alle vegger i gang, soverom, stue og på kjøkkenet i 2017. - Satt inn praktisk innredning i skyvedørsgarderobe i 2017. - Gulvet på soverommet ble slipt ned og malt grått i 2017. - Innglasset balkong fikk fornyet overflater med maling i 2018. - Det ble innstalert ny automatsikringer til leiligheten i 2015. - Inkludert i felleskostnadene har en tv og internett fra Get.

Beliggenhet

Diktervegen 15 A har flott beliggenhet i ende av veien med fritt utsyn mot naturen i sør. Leiligheten er sentralt plassert på Haugalandet med kort avstand til det aller meste. Så å si midt mellom Norheim, Raglamyr og sentrum. Norheim med Oasen Storsenter, Raglamyr med Amanda Senteret og tilhørende fasiliteter. Dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet. Fra leiligheten har en gangavstand til det en skulle trenge av fasiliteter. I området har en butikk, solstudio, treningssenter og et godt kollektivtilbud. Ellers gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum med alle fasiliteter som hører med.

Adkomst

Fra Haugesund sentrum følg veien sørover mot Norheim. I rundkjøring ved Opel bygget ta til venstre innpå E134. Ta deretter første avkjørsel til venstre, hold venstre og kjør under hovedveien. Følg veien rett frem og Diktervegen 15 i enden av veien. Oppgang A, i tredje etasje, dør mot øst (lengst vekk fra trappen). Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på fellestomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Kart

Del dette