Lys og lettstelt selveierleilighet av nyere dato - 3 Soverom - Høy standard - Schmidt kvalitetskjøkken - Arealeffektive løsninger - Solrik beliggenhet mot terreng - Øverste etasje!

Fagervollvegen 46 C

Primærrom 84 m²
Tomt 3487 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2014
Prisantydning kr 2 190 000
Felleskost kr 1 000

Beskrivelse/detaljer

- Nyere selveierleilighet - Lettstelt - Terrasse uten innsyn - 3 soverom - Flott garderobeløsning installert på soverom - Romslig åpen stue/kjøkkenløsning - Sportsbod - Sentral og solrik beliggenhet!

Innhold / standard

Parker bilen på leilighetens egne parkeringsplass, eller på en av gjesteparkeringene, og ta deg inn i en flott og lettstelt leilighet. Leiligheten ligger i annen etasje, og vender ut mot flott turterreng. Dette resulterer i en luftig følelse, samtidig som man ikke har noe særlig form for innsyn, verken i leiligheten eller på terrassen. Gangen som fører videre inn til stue/kjøkken, soverommene og bad, har lys hvittonet parkett, gipsvegger og en listefri løsning mot tak. Soverommene har samme høye standard, med flott hvittonet parkett på gulv, samt listefritt. Selger har på det ene soverommet malt vegger og tak i samme mørke blå farge, for å skape en best mulig atmosfære når man skal sove. På det ene soverommet er det montert opp en stor og flott garderobe, som gjør at man kan velge å bruke dette rommet som et tredje soverom, eller som walk-in-closet. Tiltalende og flott helfliset bad, hvor man har både badekar og dusj. Her har man et flott fargevalg på flisene, med hvite og grålige toner. Pen hvit baderoms innredning, og varmekabler på gulv. Bod/teknisk rom, som i dag blir brukt som vaskerom. Her har man vinylbelegg på gulv. Leiligheten har sentralstøvsuger og sportsbod.

Beliggenhet

Fagervollvegen 46 C ligger meget fint til i en nyetablert del av boligfeltet på Litlasund. Her har man gangavstand til barnehage, turområder, idrettsanlegg og nye Torvastad skole og kulturarena! Man har her også kort avstand til dagligvarebutikk, frisører, småbåthavner, og badeplasser. Boligen ligger solrikt til i rekke helt innerst på byggetrinnet, og vender mot friområder og naturlandskap.

Adkomst

Ta av nordover like etter Karmsundbru og følg Storasundvegen ca 3,7 km, og ta så til venstre inn på Fagervollvegen like ved Espira. kjør forbi barnehagen, og ta første til venstre. Følg vegen helt til endes, og leiligheten vil dukke opp til venstre i bakerste rekke. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen oppmerket parkeringsplass, eller på sameiets gjesteparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, oppvarming ved bruk av gass i stue, og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Sportsbod disponeres per i dag av flere, selger opplyser om at det er plan om å skille boden slik at man har hver sin del.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette