NY PRISANTYDNING - SKUDENESHAVN - Lettstelt og flott leilighet med alt på ett plan (1.etasje) - God standard - 2 soverom

Øygardshaugen 84 A

Primærrom 70 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 908 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1993
Prisantydning kr 1 320 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

- Flott leilighet med alt på ett plan i 1.etg - Meget lettstelt - God standard (pusset opp i 2006) - Sentral og flott beliggenhet - Passer for alle aldersgrupper - God planløsning - Lyst og pent kjøkken - Flott helfliset bad + eget vaskerom - 2 soverom - Sørvestvendt terrasse - Barnevennlig område - Utvendig sportsbod

Innhold / standard

Boligen ligger i 1.etasje og inneholder: gang, 2 soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Utvendig sportsbod. Bygget er fra 1994, men leiligheten ble pusset opp i 2006 og holder god standard, bla: - Stort og flott (helfliset) bad - Lyst og pent kjøkken - Lyse og tidsriktige farger - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft - 2 nye vinduer i stue i 2018 (blir montert før overtakelse) - Ny ytterdør i 2018 - Ny parkett i stue og kjøkken i 2013

Beliggenhet

Beliggende på sentralt og barnevennlig byggefelt i Norges sommerby i Skudeneshavn. Gåavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, badeplass, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta 2.veg til høyre etter Circle-K stasjonen i Skudeneshavn, inn på Høynesvegen. Ta så 3.veg til høyre inn på Øygardshaugen. Boligen kommer så på venstre side etter ca 400 meter.

Parkeringsforhold

Ved inngangsparti samt på felles gårdsplass

Oppvarming

Mulighet for vedfyring, varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer medfølger ikke i handelen - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette