Karmsund Brygge - flott hjørneleilighet i 3. etasje. Sol og utsikt. Heis og garasje. Mulighet for båtplass.

Smedasundet 23

Primærrom 72 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 665 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2008
Prisantydning kr 2 190 000
Andel fellesgjeld kr 691 166
Totalpris kr 2 881 166
Felleskost kr 7 871

Beskrivelse/detaljer

Moderne og arealeffektiv leilighet med maritim beliggenhet. Nedbetalt 60% av fellesgjeld = lavere felleskostnader. Inneholder gang, to soverom, bad, vaskerom og åpen kjøkken/stue. Store vindusflater gir mye lys, og likevel lite innsyn. Utgang fra stue til innglasset terrasse med ettermiddags-/kveldssol. Smith kjøkken med pene hvitevarer. Komfortabelt, helfliset bad med kabler, dusjhjørne og downlights. Soverom med walk-in. Treningsrom, takterrasse, gjesteleilighet. Heis og fast biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg. Mulighet for båtplass. Pent opparbeidede fellesareal med bryggeanlegg og grøntområder. Rolig, men sentral beliggenhet.

Innhold / standard

Inneholder gang, to soverom, bad, vaskerom og åpen kjøkken/stue. Store vindusflater og hjørnebeliggenhet gir mye lys, og likevel lite innsyn. Utgang fra stue til innglasset terrasse (kan åpnes) med nydelig utsikt og ettermiddags-/kveldssol. Smith kjøkken med lakkerte dører og pene hvitevarer. Plass til spisestue. Komfortabelt, helfliset bad med kabler, dusjhjørne og downlights. Vaskerom med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Hovedsoverom med walk-in. Soverom med garderobe. Heis og fast biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg. Felles treningsrom, takterrasse og gjesteleilighet. Mulighet for båtplass etter venteliste. Moderne standard med flis/kabler på bad og vaskerom, forøvrig eikeparkett. Flis på vegger bad, forøvrig malt gips/plater/betong. Malt himling av gips/betong. Porttelefon, Altibox TV, mullighet for internett. Brannsprinkling, samt alarm på hovedsoverom.

Beliggenhet

Rolig og sentral beliggenhet like ved sjøkanten i Karmsund brygge. Her har du gangavstand til Haugesund sentrum og alt som medfølger. En av de aller beste adressene hvis du ønsker leilighet ved sjøen og samtidig bo med kort avstand til sentrum.

Adkomst

Følg Salhusvegen sørover og ta til høyre ned Karmøygata før du kommer til Karmsund Videregående, under en kilometer fra Rådhusplassen!

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg. Gjesteparkering på eiendommen.

Oppvarming

Varmekabler på bad og vaskerom. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti på hvitevarer. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette