Enebolig med garasje og stor hage - Oppgradering/utskiftning må påregnes - Populært boligområde nær Vangen

Århaug 12

Primærrom 179 m²
Bruksareal 195 m²
Tomt 1045,6 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1958
Prisantydning kr 1 790 000

Innhold / standard

Boligen går over 3 etasjer og inneholder følgende rom: Hovedetasje: vindfang, gang, gjestetoalett, kjøkken og stue med utgang til terrasse. Loftsetasje: Gang, 2 soverom, bad og ekstra stort hovedsoverom. Kjeller: Gang, verkstedrom, bod, bod, vaskerom, bad og kjellerstue/soverom. Utendørs: stor hage, romslig gårdstun. Garasje. Utestue i hagen. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse. Meget stor og romslig stue. Boligen trenger vedlikehold og utskiftninger. Enkel kjøkkeninnredning. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn og platetopp. Samtlige hvitevarer medfølger i handelen. Hovedsoverommet er av ekstra god størrelse. Det er 3 soverom i loftsetasjen. Badet har enkel eldre standard med plater å vegger og belegg på gulv. Bad 2 har også enkel standard. Generell informasjon om boligen: - GET kabel-tv. - Tekniske oppgraderinger utvendig: Etterisolert og ny kledning hele huset ca. 15 år siden. En del nye vinduer med forskjellige årstall. - Noe oppgradert elektrisk anlegg.

Beliggenhet

Skeisvann/Trudvang - like ved Skeisvatnet og Haraldsvang. Området er kjent for å være veletablert og rolig. Her er det svært behagelige avstander til skoler for alle alderstrinn. Gard barneskole og Haraldsvang ungdomsskole og flere videregående skoler som Skeisvang og HTG. Kort avstand til Gard senter med et godt utvalg av butikker. Av fritidstilbud er det flust av alternativer. Det er flere idrettsanlegg og haller i regi av blant annet Djerv 1919, Vard og Haugar. Ved Haraldsvang har du Haraldshallen og Ishallen. "Vangen" og Skeisvatnet ligger like ved, og her har du tilgang til noen av byens beste turområder. Her kan du ta en skikkelig familiedag med friluft, lek og moro. Du kan også utvide turen da det er løyper til Djupadalen og byens beste turterreng.

Adkomst

Ta opp mot Elvegård med ny boligbebyggelse på din høyre side. Ta første til venstre og så til venstre igjen. Ta så til høyre. Du får boligen på venstre hånd. Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje og i gårdstun.

Oppvarming

Vedfyr. Ellers er det elektrisk oppvarming. Oljefyr (ikke i bruk). I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Oljetank under garasjen. Mest sannsynlig med enkel tilkomst for tømming/fjerning. Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes veg å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette