Haugesund - Pen og gjennomført 3-roms leilighet i 1. etasje med stor solrik terrasse. Gjesterom på loft.

Rogalandgata 63 B

Primærrom 65 m²
Bruksareal 73 m²
Tomt 16322 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1949
Prisantydning kr 1 550 000
Andel fellesgjeld kr 258 771
Totalpris kr 1 808 771
Felleskost kr 3 448

Beskrivelse/detaljer

- Pen og gjennomført leilighet - Romslig stue med peisovn - Åpen stue - kjøkkenløsning - Pen hvit kjøkkeninnredning - Bad med varmekabler og fliser - 2 gode soverom, gjesterom på loft - Godt med boder - Barnevennlig og rolig beliggenhet - Kort vei til matbutikk, skole, sentrum m.m.

Innhold / standard

Meget pen og gjennomført leilighet i usjenert og høy 1. etasje. Meget solrik sørvendt beliggenhet. Leiligheten inneholder entre/gang med garderobeplass. 2 gode soverom med skapplass. Romslig bad med fliser på gulv, varmekabler, vegghengt toalett, badekar og opplegg for vaskemaskin. Pen hvit kjøkkeninnredning med god skap og benkeplass. Oppvaskmaskin. Ventilator i børstet stål. Åpen løsning mot stuen. Meget god plass for sofagruppe og spisestue. Nyere lekker peisovn. Stor sørvendt solrik terrasse, delvis med tak over. På loft er det et oppusset gjesterom. Loftsbod og 3 kjellerboder.

Beliggenhet

Meget populær og attraktiv beliggenhet i idylliske Rektor Steens gate, sør i Rogalandgata. Boligen ligger i andre rekke fra Rogalandgata, godt skjermet fra bilstøy. Matbutikk rett over gaten. Kort vei til skoler, turområder, sentrum m.m. Store friområder med gressplen og lekeplass.

Adkomst

Følg Rogalandgata sørover forbi Stavangergata. Ta inn Rektor Steens gate på venstre hånd. Følg veien inn og neste tilbake til Rogalandgata. Eiendommen ligger da på venstre side.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Peisovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette