VISNINGSHELG! Stor enebolig over 3 etasjer - Nytt kjøkken og nyoppusset bad, nytt røropplegg - Fri beliggenhet

Ånavegen 10

Primærrom 169 m²
Bruksareal 219 m²
Tomt 634 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1968
Prisantydning kr 1 790 000

Visning

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Enebolig på Krossleite som er betydelig oppgradert de seneste årene. Boligen går over 3 etasjer og inneholder blant annet 2 stuer, 2 bad og 4 soverom. Nytt stilig kjøkken med integrerte hvitevarer og nyoppusset bad med egen vaskesone. Det er nytt røropplegg på bad og kjøkken, og oppgradert elektrisk anlegg med nytt sikringsskap. Ut er det utestue og terrasse.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Stue, kjøkken, bad, soverom og hovedsoverom. 2. Etasje (loftsetasje): Gang og 2 soverom i hver sin ende av huset. Underetasje: Kjellerstue, vaskerom, gang og utgang til garasje. 2 boder. Ute er det utestue og terrasse. På oppsiden av huset er det lagt ny plen. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er en vinkelstue og har plass til spisebord. Boligen har kjellerstue. Boligen er betydelig påkostet, men det gjenstår fremdeles en del arbeid for at standarden skal være mer helhetlig. IKEA-kjøkken fra 2016. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som micro, stekeovn og platetopp. Det er nytt røropplegg på kjøkken gjort av rørlegger. Hovedsoverommet har åpen garderobe. Det er totalt 4 soverom i boligen. 2 nede og 2 oppe. Nyoppusset hovedbad som er utvidet og har egen vaskesone. Badet er utstyrt med vegghengt toalett, ny innredning fra Fossbad og ny dusjnisje. Rør-arbeid på bad gjort av rørlegger. Det er lagt nye varmekabler. Toalett nede. Boligen er utstyrt med blant annet: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft - Tekniske oppgraderinger utvendig: ny terrassedør og ny terrassebord. - Automatsikringer - Nye fliser i yttergang. - Nytt elektrisk til bad og kjøkken. - Ny ovn med kleberstein. - Ny privat vannledning ut til kommunalt.

Beliggenhet

Eneboligen i Ånavegen 10 ligger i et etablert boligfelt like før du kommer til Sveio sentrum. Feltet har lekeplass og er kjent for å være et familievennlig boligområde hvor ungene kan leke trygt og fritt. Det er kort avstand til Sveio sentrum med alle fasiliteter.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Det er lagt opp stikk til varmepumpe, men det er ikke varmepumpe i huset. På badet er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Garasje og hagestue er ikke byggemeldt i kommunen. Iflg. kommunens kart ligger sørøstre hjørnet over eiendomsgrense. Se vedlagte kart. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette