Enebolig over 3 plan med renoveringsbehov- Romslig tomt, stor gressplen - Garasje, carport og sportsbod!

Fleslandvegen 46

Primærrom 156 m²
Bruksareal 181 m²
Tomt 1183 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1958
Prisantydning kr 1 250 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor enebolig - 4 soverom - Nyere varmepumpe - Boligen har oppgraderingsbehov - Stor tomt med flott gressplen - Garasje og carport - Grovkjeller

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholver følgende: Stor enebolig oppført i mur. Boligen har renoveringsbehov. Gjennomgående store rom, og i alt har man tilgang på 4 soverom. Stor tomt, med gressplen, terrasse og diverse beplantning. Hovedplan inneholder stue med oljefyr, utgang til solrik terrasse. Kjøkken med spiseplass. Bad med baderomsseksjon, badekar og wc. Gang og vindfang. Underetasjen består av hobbyrom/grovkjeller, rommelig gang og Vaskekjeller. Garasje, carport og godt med boder. Huset bærer preg av etterslep av vedlikehold, og oppgraderinger bør forventes.

Beliggenhet

Fleslandvegen 46 har gåavstand til bl.a: barnehage, barneskole, Karmøyhallen. Kort avstand til kjøpesenter (ca 1,5 km), Kopervik sentrum (ca 2 km), idrettsanlegg (ca 2 km), ungdomsskole (ca 2,5 km) og flotte turområder.

Adkomst

Ved rundkjøringen på Eide, ta inn på Austre Karmøyveg, og sving deretter av på første innkjørsel til høyre. Hold vegen til høyre, og kjør under hovedvegen. Ta så første veg til venstre inn på Fleslandvegen. Følg vegen ca 350 meter, og boligen kommer på venstre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I garasje, carport eller stort asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, og varmepumpe i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Boligen har oljefyr og parafintank. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette