Kolnes – Påkostet nyere enebolig i rekke med endebeliggenhet – Praktfull utsikt og sol fra morgen til kveld på stor terrasse - Barnevennlig beliggenhet med mange lekekamerater

Amundsenskogen 5 G

Primærrom 132 m²
Bruksareal 139 m²
Tomt 283 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2011
Prisantydning kr 3 090 000

Visning

24. september 2018 kl. 19:00 til 19:30

Beskrivelse/detaljer

Denne boligen har flust av kvaliteter både ute og inne. Fra balkongen og uteområde i front av boligen har du utsikt til fjorden. I forbindelse med kjøkkenet har du en romslig terrasse med ettermiddagssol og mye boltreplass. Påkostet bolig med blant annet to lekre flisede bad, det ene med vaskerom. Stort kvalitetskjøkken med hvit høyglans utførelse. Hvitoljet parkett i ask på gulv i begge etasjer. Lekker enebolig i rekke – vel verdt et besøk.

Innhold / standard

Stuen og resten av boligen er innredet i lyse, smakfulle og tidsriktige farger. God romfølelse med store vindusflater både foran og bak boligen gir rikelig tilgang på lys. I stuen er det plass til langbord om du har mange gjester. Fra stuevindu og fra balkongen er det storslått utsikt over fjorden. Det er montert peisovn i stuen med vegg og pipe dekorert med naturstein. Mobalpa kjøkkeninnredning med hvit høyglans utførelse påkostet med benkeplate i stein. Integrert ovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Det er plass til spisebord på kjøkkenet. Her fra er det utgang med skyvedør til den store terrassen. Veldig praktisk når du skal invitere til grillfest i hyggelig lag. Nåværende eier har lagt ned mye kostnader og arbeid ved dette uteområde. Boligens 2 bad er påkostet med gode materialvalg og praktiske løsninger og varmekabler i gulv. Badet oppe er helfliset, har vegghengt toalett, dusjkabinett, hvitt høyglans baderomsmøbel. Opplegg for vannuttak og strøm til vaskemaskin. Badet nede er også helfliset. Her er det lekkert badekar med dusjvegg, vegghengt toalett, hvit høyglans innredning og direkte tilgang med skyvedør til et fullverdig vaskerom. I forbindelse med stuen er det laget kontor/hobbyrom med skyvedør til stuen. Møblementet på kontoret er spesialtilpasset og vil medfølge i handelen. Har du ikke bruk for eget kontor/hobbyrom kan lettveggene fjernes, og rommet tas inn i stuen. Kjellerstuen, som tidligere har vært bod, er innredet med teppe på gulv. I dette rommet er det skyvedørsgarderober til oppbevaring. Det er lagringsplass i boden under trappen. Det er også god lagringsplass i de to utvendige bodene, en ved terrassen nede og en ved inngangspartiet. 2 av soverommene i boligen har store stedbygde senger. Rommene er godt utstyrt med garderobeskap. Hovedsoverommet har walk-in garderobe og utgang til uteområdet. I gangen oppe er det fliser med varmekabler og dyp skyvedørsgarderobe. Skyvedørsgarderobe med god plass. Boligen er utstyrt med blant annet: Tv og internett fra Altibox Hvitoljet askeparkett Boligen inneholder følgende rom: Hovedetasje: Gang, kjøkken, stue, bad og kontor. Utvendig bod. Underetasje: Gang, kjellerstue (tidligere bod), bad med vaskerom, bod og 3 soverom. Utvendig bod.

Beliggenhet

Kolnes – like ved barneskolen i et trygt familieområde. Boligen ligger helt i enden av feltet og har nydelig utsikt til Førresfjorden. Det er gode solforhold med formiddagssol på uteområde med utsikt til Førresforden, og på den store terrassen ved inngangspartiet. Barneskolen ligger like ved og området er kjent for å være et trygt og godt område for barnefamilien. Det er kort vei til område med fotballbaner, idrettsanlegg og golfbane. Kort kjøretur til Raglamyr med butikker og kjøpesenter.

Adkomst

Fra Skre/Kolnes i retning Aksnes ta veien til høyre opp mot barneskolen. Følg veien opp og ta første vei til høyre. Boligen ligger helt i enden av veien som siste hus på rekken. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I det asfalterte gårdstunet.

Oppvarming

I stuen er det peisovn. På baderommene og i gangen oppe er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Lampen i gangen oppe, lampen i trappegangen og lampen ved kjøkken medfølger ikke i handelen. Speil på bad oppe medfølger ikke (selger kan henge opp nytt speil om ønskelig). - Tilhørende til eiendommen er andel (2/24) av fellesareal gnr/bnr 115/48 i form av vei, gjesteparkering, snuplass og avfallsområde. - Kontigent til velforeningen kr. 250-500,- pr. år. Andel strømutgifter til veg kr. 0-300,- to ganger pr. år.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette