UTSIRA - Stor enebolig med flott og solrik beliggenhet - 9 soverom 3 bad - stor garasje!

Klovningsvegen 40

Primærrom 308 m²
Bruksareal 390 m²
Tomt 1028 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 9
Byggeår 1984
Prisantydning kr 2 950 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Entre, gang, mellom-gang, bad, kjellerstue og soverom x3. 1. Etasje: Gang, stue/ spisestue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom x2. Loft: Gang, bad og soverom x4. Parker bilen i stor garasje, og ta deg videre inn i denne usedvanlig store eneboligen. Boligen har direkte adkomst fra garasje. Gå tørrskodd inn i boligen. Boligen har hele 9 soverom, alle av meget god størrelse. Store rom og god plass er en gjenganger boligen igjennom. Hoved-soverom i loftsetasjen, med utgang til balkong og fantastisk flott utsikt. Stort og romslig Alno-kjøkken. Kjøkkenet er av nyere dato, og fremstår som velholdt. Her er det integrerte hvitevarer, senket komfyr, mye skap og skuffeplass, samt rikelig med plass til spisebord. Stor platetopp og nedfelt vask. Spotter i tak og parkett på gulv. Rommet fremstår som lyst og trivelig. Fra stuen har man adkomst til spiserom, som fører videre til stue. Stuen er stor og luftig den også, med utgang til stor og solrikt terrasseområde. I stuen er det parkett på gulv og hvite vegger. Det er innlagt Altibox i boligen. Det befinner seg fullverdige bad i samtlige etasjer. Bad i hovedetasje av meget god størrelse, fullfliset, og her har man både dusjnisje og badekar. Bad i loftsetasje og kjelleretasje av nyere dato. Det opplyses at bad i 1. etasje og på loft er påkostet i 2013. I hovedetasjen finner man et eget vaskerom, med nyere innredning. Vaskerom har egen utgang. I kjelleretasjen har man gode muligheter for oppbevaring i flere boder. I kjelleretasjen har man en stor kjellerstue, et skikkelig kjekt rom for barna og ungdommen i hus.

Beliggenhet

Beliggende naturskjønne omgivelser på idylliske Utsira. Her er det korte avstander til det meste. Spaser til Joker butikk med alt av dagligvarer og en koselig kafe. I tillegg til dette har man skole, barnehage, Sirahallen med svømmebasseng i nærheten. Øya viden kjent for sitt rike fugleliv og gatekunst. En spasertur rundt om på øya er virkelig en opplevelse i seg selv! Ta turen ut og senk skuldrene. Her slapper man virkelig av!

Adkomst

Fra ferjeleiet ved Nordvikvågen: Følg vegen helt til endes, og ta av til høyre opp bakke rett etter Joker butikken. Følg vegen ca 400 meter. Boligen kommer på venstre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I garasje og på tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Varmepumpe fungerer ikke. - Da bygningen er bygget før plan og bygningsloven trådde i kraft på Utsira, 1.1.1986 foreligger det ikke byggetillatelser, tegninger eller annet materiale om huset. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette