Mjåsund - enebolig med 4 soverom og 2 bad - Nylig opparbeidet uteområde

Mjåsund 22

Primærrom 126 m²
Bruksareal 139 m²
Tomt 785,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2000
Prisantydning kr 2 690 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang med garderobe, stue, kjøkken, bad vaskerom og matbod med bi-inngang. 2. Etasje: 3 soverom, hovedsoverom og bad. Bod. Utendørs: planert og forhøyet hage. Utvendig bod. Krypkjeller. Beskrivelse av innhold og standard: I stuen er det vedovn. Stuen har utgang til stor terrasse. Tidsriktige farger. Kjøkkenet har hvitmalt innredning. På kjøkkenet er det plass til spisebord. Hovedsoverommet har åpen garderobe. Det er totalt 4 soverom i boligen. Badet nede er utstyrt med dusjkabinett og varmekabler i gulv. Badet i overetasjen er utstyrt med badekar varmkabler i gulv. Begge badene har fliser på gulv og vegger. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Nylig opparbeidet og forhøyet uteområde med terrasse og hage - Varmepumpe(2017) - Sentralstøvsuger - Balansert ventilasjon

Beliggenhet

Boligen ligger i et barne- og familievennlig boligfelt i Tysvær. Boligen ligger høyt og solrikt til i terrenget. Naturskjønne omgivelser med fjell, flott natur og nærhet til sjø. Ca. 15 minutters kjøretur til Raglamyr og Aksdal

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På baderommene er det gulvvarme . Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette