Enebolig med alt på ett plan, 3 soverom og idyllisk beliggende med flott utsikt

Vestbøvegen 8

Primærrom 70 m²
Bruksareal 77 m²
Tomt 457 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1968
Prisantydning kr 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen inneholder Entrè, gang, kjøkken/stue, bad, vaskerom, 3 soverom og bod. Frittstående uthus. - Gruset innkjørsel, parkering og snuplass på egen tomt. Tomta er inngjerdet unntatt ved innkjørsel. - Fint beliggende i idylliske omgivelser og med flott utsikt til fjorden. Kort gangavstand til sentrum, skole, butikk, barnehage med mer. - Renoveringsobjekt. Takstmannen beskriver badet og fasaden som utdatert og bærer preg av elde. Altibox innlagt.

Innhold / standard

Inngang til entrè med belegg på gulv, hvitmalt panel på vegger og glassdør fra vindfang og inn til gang. Bod med luke i gulv til kjølerom, heltre gulv og panelte vegger. Gang med laminatgulv, liten garderobeavdeling med innebygde skap. Malt tapet på vegger og montert panelovn. Vaskerom med belegg på gulv, benkeplate med utslagsvask og plass til å ha både vaskemaskin og tørketrommel. Sluk i gulv og fastmontert skap. Soverom med laminatgulv, malt panel på vegger og rullegardin i vindu. Eget garderoberom med inngang direkte fra soverommet. Garderoberommet har belegg på gulv og fastmonterte hyller. Soverom2 med laminatgulv, tapetserte vegger, panelovn, utgang til terrasse og innebygget skap. Soverom3 med skyvedørsgarderobe, foldegardin, tapetserte/panelte vegger og laminatgulv. Bad med belegg på gulv, dusjkabinett, wc, servant med underskap, speilskap og ekstra skap. Malte veggplater og reflektorovn på vegg. Stue/kjøkken med åpen løsning. Stua har laminatgulv, vedovn med glassfront, varmepumpe er montert, men virker ikke. Det er persienner i vinduer og store vinduer med flott utsikt ut på fjorden og til idyllisk beitemark. Kjøkkenet har lamianatgulv, eikekjøkken med laminatbenkeplate og FiboTrespo plater mellom innredningene. Oppvaskmaskin og komfyr medfølger kjøpet. Frittstående uthus. Renoveringsobjekt. Takstmannen beskriver badet og fasaden som utdatert og bærer preg av elde. Altibox innlagt. Sikringsskap med skrusikringer.

Beliggenhet

Fint beliggende i idylliske omgivelser og med flott utsikt til fjorden. Kort gangavstand til sentrum, skole, butikk, barnehage med mer.

Adkomst

Fra sentrum kjører man vestover i retning Ilsvåg. I enden av sletta tar man av til høyre opp bakken i Vestbøvegen. Man får da boligen på venstre hånd.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Vedovn i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer som er på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. - Boligen er pr idag utleid med følgende avtale: Tidsubestemt leieavtale startet 15.12.19. Oppsigelse frist 3 mnd fra utløpet av den måned oppsigelse leveres. Leietaker betaler kr 6000,- hver mnd.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 24 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 25 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette