Nyoppført enebolig i rekke - Særegen arkitektur - Gjennomtenkt - 2 stuer, 2 bad og 4 soverom

Grindevegen 12 B

Primærrom 142 m²
Bruksareal 149 m²
Tomt 713,7 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2019
Prisantydning kr 3 990 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Gang, vaskerom/bi-inngang, bad, stue og 3 soverom. Bod under trapp. Bod ved carport. 2. Etasje: Stue/kjøkken, bad, gang og soverom. Utendørs: carport med romslig bod. Terrasse. Asfaltert gårdstun og ellers fint opparbeidet uteområder. Beskrivelse av innhold og standard: Boligen bærer generelt et preg av at det er brukt gode kvaliteter hele veien gjennom, og at ingenting er lagt opp til tilfeldighetene. Dette viser seg fra gode planløsninger, særegent fasadeuttrykk, fargevalg, praktiske og stilrene innretninger på kjøkken, og helt ned til små detaljer som spikervalg. Spennende vindusutforming og gode fargevalg gjennom hele huset. Fra 2. etasje er det utgang til terrasse. Meget forseggjort trapp opp til stue som gjør resten av interiøret et virkelig løft. Vedovn i stue. Boligen har 2 stuer. Fra stuen nede er det utgang til terrasse og gressplen. Meget stilig HTH kjøkkeninnredning i gråtoner. Kjøkkenøy med plass til 4 stoler og rikelig med innredning. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og ekstra bred induksjonstopp. Ventilatoren er innfelt i taket, for ikke å være dominerende og skjemmende i rommet. Denne styres enkelt med fjernkontroll, og er svært effektiv. Det er totalt 4 soverom i boligen. Boligen har 2 meget lekre bad som er en fryd for øye. Badene er helfliset. Det ene har badekar og det andre har stort dusjområde. I gangen er det 60 x 60 fliser på gulv. Vaskerom har fliser på gulv og utgang til carport. Innredning og vask er allerede på plass. Generell informasjon om boligen: - Balansert ventilasjon - Listefrie overganger mellom vegg og helsparklede tak. - 1-stavs eikeparkett i alle rom hvor det ikke er fliser. - Full leveransebeskrivelse kan fremlegges.

Beliggenhet

Grinde ved Aksdal i Tysvær. Eiendommen ligger like ved Grinde Skule og Skjold IL sitt idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus. Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Kort avstand til Stemnestaden hvor det er bademuligheter og samlingsplass for familien. Grinde er en god plass i oppveksten. Ca 3 km unna er Aksdal kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud. Ca 10 km til Raglamyr/Haugesund.

Adkomst

Når du er i Grinde ta veien mot Stemnestaden (nede ved skolen og idrettsanlegget til Skjold). Du får boligene på din venstre side. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I carport og i det asfalterte gårdstunet.

Oppvarming

På baderommene er det gulvvarme. Det er også varmekabler i gang. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. -Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger vil stille garanti etter Bustadoppføringsloven § 12. Krav på garanti vil gjelde ved kjøp av nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter ferdigstillelse.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette