Grinde - Enebolig og løe med stort potensial - Landlig beliggenhet - Solrike uteområder

Skjoldastraumsvegen 230

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 2431 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Prisantydning kr 1 750 000

Beskrivelse/detaljer

Eneboligen ligger like ved etablert byggefelt i Grinde, men samtidig helt for seg selv. Det er kort vei til barneskole, barnehage og område med et bredt aktivitetstilbud i Grinde. Løen er sjarmerende, romslig er totalt 168 kvm over to plan, og har et stort potensial. Eiendommen har flere solrike uteområder og det anbefales å ta seg en tur for å få et korrekt inntrykk. Boligen er innredet i lyse og tidsriktige farger.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: Hovedetasje: Vindfang, gang, bad, stue og kjøkken. 2. etasje: 2 soverom og bod. Ute er det en stor løe med kjeller. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er innredet i lyse og tidsriktige farger. Det er montert vedovn i stuen og det er åpen løsning til kjøkkenet. Kjøkkenet har malte fronter og det er plass til et lite spisebord. Samtlige hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Hovedsoverommet har godt med garderobeskap i stedbygd garderobe. Badet har belegg på gulv og dusjkabinett.

Beliggenhet

Grinde - Landlig beliggenhet i nærheten av etablert byggefelt Boligen har en landlig beliggenhet og gode solforhold. Det er kort vei ned til område med Skjold IL idrettsanlegg med kunstgressbane, ballbinge, stor flerbrukshall og klubbhus. Grinde er kjent for å ha et aktivt miljø på fritiden for barn og unge. Like i samme området er det barneskole. Kort gangavstand også til barnehage som ligger på nabofeltet. Ved Stemnestaden er det bademuligheter og samlingsplass for familien. Ca. 3,5 km unna er Aksdal kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, flere andre butikker og dagligbank. Her er også Tysværtunet med kino, bibliotek, svømmehall, klatrevegg og flere kulturtilbud.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Følgende medfølger ikke i handelen: - Taklampe begge soverom, stue og kjøkken. - Kjøleskap - Utvendig TV-antenne. - Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette