NY PRIS! Flott leilighet med sentral beliggenhet i Åkrehamn- 2 Soverom, bad og gjestetoalett- Heis- Garasjeanlegg

Rådhusvegen 112

Primærrom 84 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 4045 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2008
Prisantydning kr 2 150 000
Felleskost kr 1 500

Beskrivelse/detaljer

- Praktisk og lettstelt leilighet midt i Åkrehamn - Sentral beliggenhet og gangavstand til alt! - Heis - Leiligheten har 2 soverom, bad, gjestetoalett og eget vaskerom - Arealeffektive løsninger - Åpen kjøkken/stueløsning - Parkett på de fleste gulv og fliser på bad - Terrasse - Parkering i lukket garasjeanlegg Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over et etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x2, bad, vaskerom, wc, bod og stue/kjøkken. Flott og praktisk leilighet med supersentral beliggenhet midt i Åkrehamn. Her har man gangavstand til alt! Parkering i lukket garasjeanlegg med heis like ved. Her har man trappefri adkomst til leiligheten. Godt med lagring i sportsbod med parkeringsplass. I leiligheten er det parkett på de fleste gulv, og fliser på bad. Stort fullfliset bad med spotter i tak, romslig innredning og pen dusjnisje. Direkte adkomst til eget vaskerom fra bad. Like ved leilighetens bad har man et lite gjestetoalett. To soverom, begge av god størrelse. Parkett på gulv, lyse og pene overflater, samt flere skaper for oppbevaring av tøy. Det befinner seg også en kjekk bod inne i leiligheten, så det er lagringsmuligheter også her. Luftig og lys stue med åpen løsning inn til kjøkken. Her er det lyse overflater, parkett på gulv og store vindusflater ut mot terrasse. I stuen er det uten problemer plass til både TV-krok og spisestuedel. Kjøkkenet er av god kvalitet i eik og av typen Sigdal, med mye oppbevaringsplass i skuffer og skap. Det er innlagt Altibox i leiligheten.

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet i Åkrehamn. Gåavstand til alt en trenger, bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, butikker, sentrum og kjøpesenter.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i lukket garasjeanlegg. Heis like ved garasjen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse. - Sameie informere at det kan være støy fra treningsstudio Skoi i underetasjen. - Det er ikke tillatt med katt i sameiet, kun hund.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 53 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 54 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette