NY PRIS! FOSEN - Småbruk med lang sjølinje - Nytt påbygg på kårbolig - Låve - Båtstø og naust!

Austnesvegen 110

Primærrom 190 m²
Bruksareal 196 m²
Tomt 202460 m²
Boligtype Landbrukseiendom
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1930
Prisantydning kr 6 150 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og landlig eiendom med usjenert beliggenhet på Fosen - Det er ikke boplikt på denne eiendommen - Eldre kårbolig som er påbygget i 2017 - Løe like ved kårbolig - 5 soverom, flere stuer, bad og flere boder - Båtstø og naust like ved - Fantastisk flott utsikt - Eiendommen bør besiktiges for korrekt inntrykk! - Villsauflokk kan følge med etter nærmere avtale med selger

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: vinfang, gang, bad, bod, kjøkken, spisestue, stue, soverom, disponibelt rom og bi-inngang. Loft: Gang, mellom-gang og soverom x4. Stor og flott familiebolig som nylig er påbygget. Boligen holder god standard, og har en stilig planløsning. Spesielt stuen skiller seg ut som et fantastisk flott rom, med mye vindusflater og fantastisk flott utsikt. Boligen har flere store stuer, 5 soverom, masse god lagringsplass og flere innganger. Vedfyr i stue. Praktisk Ikea kjøkken med integrerte hvitevarer. Brune fronter på innredning. Åpen løsning inn mot den delen av stuen som har vært i bruk som spisestue. Flott utsikt herfra! Tidløst og pent fullfliset bad. Her er det varme i gulv, dusjkabinett og en stilig baderomsinnredning. Her har man en flott og landlig beliggenhet. Kort avstand ned til sjø, hvor man har en flott plass for å ha båt liggende. Det står også et lite naust her, som trenger renovering. På tomten står det også en driftsbygning/løe. Denne er stor, men trenger noe vedlikehold. Påbegynt renovering av låve med skiftet kledning på 2 ½ side med vindtetting og nytt høyloft brukt til lagring. Tidligere fjøsdel er i bruk per i dag Selger opplyser at det kan være mulig for kjøper å overta en flokk med villsau (17 søyer med lam og en vær)etter nærmere avtale.

Beliggenhet

Nydelig og landlig beliggenhet i populære omgivelser på Fosen. Her bor man helt for seg selv, med flott natur som nærmeste nabo. Umiddelbar nærhet til sjø, hvor man også har muligheter for å ha båt liggende.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedfyr. Det er varmekabler i vindfang og i stuen i nytt påbygg. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er registrert kulturminne på eiendommen med arkeologisk lokalitetsnr 34354. - Iflg. selger har kystverket installert et skipsledelys helt ytterst på sør østre ende av eiendommen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette