SÆVELANDSVIK/ÅKREHAMN - Lettstelt og flott leilighet i 2.etasje - Meget sentral beliggenhet

Tveitholmvegen 4

Primærrom 63 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 881 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1997
Prisantydning kr 1 349 000
Felleskost kr 84

Beskrivelse/detaljer

- Flott leilighet i 2.etasje - Meget lettstelt - Sentral beliggenhet - 2 soverom - Lyst og fint HTH-kjøkken fra 2016 - Pusset opp stue, gang og soverom i 2018 - Gangasvtand til alt en trenger - Kombinert bad/vaskerom med belegg på gulv og våtromsplater på vegger - God planløsning

Innhold / standard

Boligen ligger i 2.etasje og inneholder: gang, bad/vaskerom, 2 soverom, stue/kjøkken og bod. Leiligheten ble bygget i 1997 og holder normalt god standard. Nytt HTH-kjøkken i 2016. Nye gulv, nye lister samt malt gang, stue/kjøkken og soverom i 2018.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på grensen mellom Sævelandsvik og Åkrehamn. Kort avstand til alt en trenger som bl.a. kjøpesenter, barnehage, skoler og sentrum.

Adkomst

Fra Statoil-stasjonen i Sævelandsvik: følg RV-47 sørover og ta 2.veg til venstre inn på Tveitholmvegen. Boligen kommer så på vesntre side. Leiligheten ligger i 2.etasje mot nord.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass

Oppvarming

Varmekabler på bad og ellers e lektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer (kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr og vaskemaskin) medfølger i handelen - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger har aldri bodd i boligen og har derfor begrenset kunnskap om boligen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Sameie er pr i dag ikke formelt etablert.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette