Haugesund - Strøken toppleilighet med nydelig sjøutsikt - 2 bad og 3 soverom - 2 terrasser, heis og garasje!

Smedasundet 21

Primærrom 78 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 1429 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 4
Byggeår 2009
Prisantydning kr 3 190 000
Felleskost kr 3 467

Beskrivelse/detaljer

Strøken toppleilighet med nydelig utsikt mot Karmsund bro, utover Karmsundet og sjøen. Utsikten har en fra alle soverommene, stuen, kjøkkenet og fra de to terrassene. Garasjeplass med tilhørende bod i underetasjen og heis opp til leiligheten. Sjeldent godt utnyttet planløsning som inneholder gang, garderoberom, 2 bad, 3 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Stort hovedsoverom med eget bad. God standard med liten slitasje, tidsriktige overflater, tiltalende kjøkken med kjekk kjøkken-øy og to flotte, helflisede bad. Sameie med parkmessig opparbeidet uteområde, gjesterom og treningsrom. Sentral og attraktiv beliggenhet i sjøkanten med gangavstand til Haugesund sentrum. Velkommen på visning av denne toppleiligheten i Smedasundet 21!

Innhold / standard

I fjerde etasje og inneholder: Gang, garderoberom, 3 soverom, 2 bad og åpen kjøkken/stueløsning. Luftig gang ønsker deg velkommen inn i denne leiligheten i Smedasundet 21. I gang finner en romslig skyvedørsgarderobe med speil-fronter samt skoskap som medfølger leiligheten. Bad nummer 1 er lekkert og helfliset med lyse fliser på vegg. Varmekabler. Badet kan videre skilte med dusjhjørne, vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, sideskap på vegg og overskap med speil-fronter. Alle soverommene i leiligheten ligger fint vendt mot sør og sjøen. Her våkner en til, arbeider fra hjemmekontoret eller slapper av i sofaen med nydelig utsikt. Hovedsoverom med god plass til seng, 2 nattbord og med 2 garderobeskap. Dør direkte fra soverom til romslig, helfliset bad. med dusjhjørne, vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, sideskap og speil med belysning. På badet dette badet har en opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Herlig kjøkken/stueløsning med store vindu mot vest som også er gjennomgående i leiligheten og på soverommene. Utgang fra stuen og et av soverommene til delvis overbygd terrasse med gode solforhold fra morgen og utover dagen. I rommet er det satt inn tiltalende kjøkken fra Schmidt med fronter i hvit høy-glans. Videre kan kjøkkenet skilte med kjekk-kjøkkenøy med bar-stoler samt integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og med medfølgende kjøl/fryseskap. - Leilighetskompleks med nyere byggeår i 2009. - Innflytningsklar og holder meget god standard. - Lik parkett og lyse, listfrie vegger/tak i alle rom. - Kvalitetskjøkken fra Schmidt med hvite fronter. - Begge badene er lekre og helfliset med dusj. - Altibox med tv-punkt i stue/alle soverommene. - Moderne sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Prosjektet Karmsund brygge ligger sentralt og attraktivt til i Haugesund. Leiligheten har fantastisk beliggenhet i sjøkanten. Her bor en maritimt med god kontroll på båttrafikken langs innseilingen til Haugesund. Leiligheten har nydelig sjøutsikt mot sør, Karmsundet, innseilingen i Karmsundet og sjøen. Denne fantastiske utsikten kan nytes fra soverommene, stuen, kjøkken og fra en av de to terrassene. Her vil det hver dag lages et nydelig bilde like utenfor leiligheten. Prosjektet har kjekk og sentral beliggenhet like ved sjøkanten i Karmsund brygge. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum. Tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Gangavstand til studiesteder, treningssenter, bensinstasjoner, bakeri og butikker.

Adkomst

Følg Salhusvegen sørover fra Haugesund sentrum, ta vei til høyre like før Karmsund videregående. Følg veien nedover til en får Karmsund brygge i forkant. Leiligheten ligger da i første bygg på venstre side. Leiligheten ligger i fjerde etasje mot sør. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Tv soverom, tv-seksjon og 2 vegghengt hyller medfølger. - 3 barstoler medfølger til kjøkken-øy og skoskap i gang medfølger. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes kr 2 825
Total kr 4 047

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette