KONTAKT MEGLER FOR VISNING! Kjekk enebolig i Kopervik Sentrum - Gangavstand til det meste- 3 soverom- Hage og terrasse

Torfæusgaten 3

Primærrom 81 m²
Bruksareal 118 m²
Tomt 462 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1920
Prisantydning kr 1 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Romslig enebolig med sentral beliggenhet - Solrik hage og terrasse - Automatsikringer - Pent fullfliset bad - Stort kjøkken med mye skapplass - Ny varmvannsbeholder (2015) - Noe kledning av nyere dato - Noe vinduer byttet i 1992 og 1999 - Stor grovkjeller med inngang fra gateplan og 1. etasje - Fiber fra Altibox er innlagt i boligen - Boligen ligger midt i Kopervik sentrum, med gangavstand til det aller meste - Boligen har noe oppgraderingsbehov Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Grovkjeller m/ vaskemaskin. 1. Etasje: Gang, stue, kjøkken bad og kontor. Loft: Gang og soverom x3. Kjekk og prisgunstig enebolig med sentral beliggenhet midt i sentrumskjernen i Kopervik. Her har man alt av hva man trenger, like i nærheten. Bilen kan selges, her kan man gå til alt! Stuen har nok av plass til både spisebord og tv-krok. Her har selger den senere tiden malt vegger og himling, begge deler i trivelige og tidsriktige farger. Det er i dette rommet belegg på gulv og oppvarming fra vedfyr. Romslig kjøkken med eldre kjøkkeninnredning. Innredningen har allikevel en lys og tidløs fremtoning, med mye lagringsplass i skuffer og skap. Hvitevarer medfølger handelen. Det er belegg på gulv, malt panel i himling, og fliser på vegg over benkeplate. Pent fullfliset og romslig bad. På badet er det en stor dusjnisje og tidsriktige farger på fliser. Oppbevaring i baderomsinnredning og høyskap. Boligen har tre soverom pluss et lite kontor. Hovedsoverom i loftsetasjen er av meget god størrelse, med utgang til solrik og sørvendt balkong på baksiden av huset. Stor grovkjeller som selger har benyttet som vaskerom. Her er det inngang fra gateplan, og trapp ned fra første etasje.

Beliggenhet

Boligen ligger kjekt til i Kopervik sentrum, med kun noen få meter til Hovedgaten. Dette er et strøk med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til. Park like ved.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gateparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. Selger opplyser at varmepumpe i stue ikke fungerer. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Varmepumpe og oppvaskmaskin fungerer ikke. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 32 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 33 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette