VISNING 26/11! Stor enebolig og landlige omgivelser - Separat boenhet (ikke omsøkt/godkjent) - Stort tomt og parkering

Kvilhaugvegen 24

Primærrom 211 m²
Bruksareal 263 m²
Tomt 978 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1949
Prisantydning kr 1 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor bolig over tre etasjer - Boligen har separat boenhet (ikke omsøkt/godkjent). Kan åpnes! - Flott og landlig beliggenhet - Stor tomt med rommelig parkering - Boligen har 4 soverom og 3 stuer - 3 bad Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er over 3 etasjer og inneholder: Underetasje: gang, soverom/stue, bad og vaskerom. Grovkjeller i ene delen. 1.etasje: Del mot nord: gang, bad, kjøkken og stue. Del mot sør: gang, kjøkken stue, mellomgang og bad. 2.etasje: Del mot nord: gang, soverom, stue/soverom m/hems og omkledningsrom. Del mot sør: gang, soverom og loftstue/soverom. Stor enebolig med landlig og solrik beliggenhet. Separat boenhet. Her har man hele 4 soverom og 3 stuer. Gjennomgående lyse overflater i de fleste rom. 3 romslige bad og 2 kjøkken. Store uteområder med terrasse. Masse god lagringsplass. Stor og romslig parkering.

Beliggenhet

Beliggende i landlige og idylliske omgivelser på Ferkingstad/Stol. Kort avstand til bl.a barnehage, barneskole og butikk.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger opplyser at en tidligere har hatt skadedyr/rotter i boligen. Anticimex skal ifølge selger ha vært satt på saken når det oppstod. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette