Stor enebolig og landlige omgivelser - Separat boenhet (ikke omsøkt/godkjent) - Stort tomt

Kvilhaugvegen 24

Primærrom 211 m²
Bruksareal 263 m²
Tomt 978 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1949
Prisantydning kr 1 390 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor bolig over tre etasjer - Boligen har separat boenhet (ikke omsøkt/godkjent). Kan åpnes! - Flott og landlig beliggenhet - Stor tomt med rommelig parkering - Boligen har 4 soverom og 3 stuer - 3 bad Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er over 3 etasjer og inneholder: Underetasje: gang, soverom/stue, bad og vaskerom. Grovkjeller i ene delen. 1.etasje: Del mot nord: gang, bad, kjøkken og stue. Del mot sør: gang, kjøkken stue, mellomgang og bad. 2.etasje: Del mot nord: gang, soverom, stue/soverom m/hems og omkledningsrom. Del mot sør: gang, soverom og loftstue/soverom. Stor enebolig med landlig og solrik beliggenhet. Separat boenhet. Her har man hele 4 soverom og 3 stuer. Gjennomgående lyse overflater i de fleste rom. 3 romslige bad og 2 kjøkken. Store uteområder med terrasse. Masse god lagringsplass. Stor og romslig parkering.

Beliggenhet

Beliggende i landlige og idylliske omgivelser på Ferkingstad/Stol. Kort avstand til bl.a barnehage, barneskole og butikk.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger opplyser at en tidligere har hatt skadedyr/rotter i boligen. Anticimex skal ifølge selger ha vært satt på saken når det oppstod. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 34 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 35 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette