Solvang / Presthaug - Lys og pen 3-roms leilighet i 2. etasje. Solrik - Utsikt - vedovn

Presthaugvegen 2 C

Primærrom 76 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 22524 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1969
Prisantydning kr 1 250 000
Andel fellesgjeld kr 172 819
Totalpris kr 1 422 819
Felleskost kr 3 543

Beskrivelse/detaljer

- Praktisk 3-roms i 2. etasje - Stor solrik terrasse med utsikt - God stue med plass for sofagruppe og spisestue - Kjøkken med pen hvit innredning - Bad med fliser på gulv og dusjkabinett - Toalett med servant - Eget vaskerom - 2 romslige soverom

Innhold / standard

Praktisk 3-roms leilighet med optimal beliggenhet i 2. etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom med skapplass. Fliselagt bad med dusjkabinett, nyere servantskap. Separat toalett med servant. Eget vaskerom. Kjøkken med pen hvit innredning. God skap og benkeplass. Spiseplass. Romslig stue med Dovre vedovn. God plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til stor solrik terrasse med utsikt. Det er i tillegg 2 kjellerboder til leiligheten, pluss fellesareal.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet på Presthaug - Solvang. Området byr på nærbutikk på Sørhaug, flotte turområder på Vardafjellet og Djupadalen, barnehage, Solvang skole. Kort avstand til flere butikker, sentrum m.m.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du inn ved Solvang legekontor (Presthaugvegen). Ta forbi barnehagen. Presthaugvegen 2 ligger da innerst til høyre.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Vedovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette