Flott atriumhus, alt på et plan- Lettstelt- Stor, solrik terrasse- Nyere kjøkken- Garasje

Trudvang 38

Primærrom 100 m²
Bruksareal 108 m²
Tomt 266,8 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 1975
Prisantydning kr 2 650 000

Beskrivelse/detaljer

- Velholdt og oppgradert atriumsbolig i nordre bydel - Trappefri adkomst! - Boligen har flere oppgraderinger de senere år - Alt på et plan - Nyere og flott kjøkken fra 2014 - Nye vinduer/dører 2016/17 - Nye laminatgulv - Oppgradert bad - Stor og solrik terrasse på 100 kvm! - Her bor man i en lettstelt bolig med alt på ett plan! - Garasje Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Entre, stue, kjøkken, vaskerom, gang, wc, bad og soverom x 3 stk. Flott og oppgradert atriumshus med sentral beliggenhet i nordre bydel! Her bor man i en lettstelt tilværelse, med alt på ett plan. Boligen er lettstelt både utvendig og inne, og er et ypperlig alternativ for de som ikke ønsker å bo i leilighet! Parkering i garasje, eller rommelig gjesteparkering. Nytt, lekkert Ikea kjøkken fra 2014. Hvite fronter på innredning, integrerte hvitevarer med hevet mikro og komfyr, og laminat på gulv. Praktisk kjøkkenøy med vask, og godt med benkeflate for både matlaging og bespisning. Flott innspill av naturlig arbeidslys fra takvindu over kjøkkenbenk. Stor og luftig stue med vindusflater på nesten hele yttervegg mot sør. Dette gir masser av naturlig lys inn i dette rommet. I stuen er det hvitmalte vegger, ny laminat på gulv, og plassbygd peis. Fra stuen har man utgang til boligens store, skjermede og solrike terrasse. Delvis oppgradert bad med nye baderomsplater, vask og overskap med speilfront og lys. Belegg på gulv. Badekar med dusjordning. Boligen har også gjestetoalett og eget vaskerom. Boligen har 3 soverom, alle med hvite og lyse farger på vegg, og samme pene laminat som i stue, kjøkken og gang. Hovedsoverom med mye oppbevaringsplass i garderobe. Utgang til stor solrik terrasse. Lettstelte uteområder, med kun en meget stor og solrik terrasse som må holdes. Her kan man nyte solrike dager, uten noe som helst innsyn fra naboer. Et fantastisk kjekt, lunt og solrikt område! Like ved inngangsdøren inn til boligen har man en praktisk sportsbod. Nyere vinduer! Få meter fra boligen har man en egen garasje, i tillegg til gjesteparkeringer.

Beliggenhet

Boligen har flott og sentral beliggenhet i nordre bydel i Haugesund. Her bor man i et barne- og familievennlig område. Kort avstand til barneskole og barnehage, i tillegg til kort veg til dagligvarebutikk. Flotte turområder og treningsmuligheter i umiddelbar nærhet. Flotte idrettsanlegg og aktivitetstilbud i idrettsparken, Djupadalen og Vangen.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Energimerking er innhentet av megler på vegne av selger. - Det er pliktig medlemskap i Trudvang Velforening, for tiden er den kr 1800,- pr år.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette