Etne / Enge - Innholdsrik enebolig på stor solrik tomt. Barnevennlig

Vedlene 1

Primærrom 163 m²
Bruksareal 193 m²
Tomt 1150 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1965
Prisantydning kr 1 390 000

Innhold / standard

Meget innholdsrik og praktisk enebolig over 2 plan. Inneholder entre/hall med Jøtul vedovn. Garderobeplass. Soverom (1), kjellerstue med flott kakkelovn og utgang til terrasse - hage. Soverom (2) med plassbygde skap. Bi inngang ved vaskerom. Matbod og bod og bod under trapp. 2. etasje består av Soverom (3 og 4) med plassbygd skap. Bad med våtromsplater på vegger og belegg på gulv, dusjkabinett. Separat toalett med servant. Hovedsoverom (5) med stor plassbygd garderobeløsning. Mellomgang. Kjøkken med innredning som var ny i 1993 - 94. Godt med skap og benkeplass. Oppvaskmaskin. God spiseplass. Romslig stue med flott peisovn og nyere varmepumpe. Utgang til solrik vestvendt terrasse. Det er krypkjeller under boligen. Boligen har eldre standard og oppussing må påregnes.

Beliggenhet

Eiendommen har en av de aller mest populære beliggenheter like utenfor Etne Sentrum og tett inntil den berømte Etne elva. Beliggende i et mindre, etablert boligfelt på motsatt side av krysset mot turistveien til Skånevik. Og like nedenfor boligfeltet Silde. Med gang- og sykkelsti til Enge Skule og inn til sentrum. Det er en fotballbane og lekeplass midt i boligfeltet.

Adkomst

Fra Etne Sentrum: Kjør forbi Enge Skule og over Etne elva. Ta så til høyre i første kryss. Ta inn andre avkjørsel til høyre inn Vedlene. Boligen ligger da som første hus på høyre side.

Parkeringsforhold

Garasje med plass til en bil. For øvrig gode parkeringsforhold på egen grunn.

Oppvarming

Vedovn i stuen, hallen og i det ene soverommet i 1. etasje. Varmepumpe i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Tomtegrense for eiendommen (gnr. 32, bnr. 36) som ligger rett vest ligger per dags dato i husveggen. Ny eier skal bidra til vederlagsfri grensejustering slik at grensen skyves 4 meter mot øst langs hele eiendommen. Eier av gnr. 32, bnr. 36 skal stå for prosessen og de kostnader det medfører.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette