SKUDENESHAVN - Flott og lettstelt bolig over 2 plan m/carport - Sentral beliggenhet

Vektarhagen 1 C

Primærrom 75 m²
Bruksareal 79 m²
Tomt 111,6 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 2009
Prisantydning kr 1 590 000

Innhold / standard

Boligen er over 2 etasjer og inneholder: 1.etasje: vindfang, gang, bad m/skjult vaskerom, og 2 soverom. Teknisk rom/bod. 2.etasje: stue og kjøkken. Utvendig sportsbod Carport Boligen er av nyere dato og holder god standard, bl.a - Rør i rør system - Balansert ventilasjonsanlegg - Flott bad m/skjult vaskerom - Sentralstøvsuger

Beliggenhet

Beliggende sentralt i Skudeneshavn. Gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, flotte turområder, badeplasser og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta til høyre like etter Circle-K stasjonen inn på Vektarvegen. Ta deretter først veg til høyre inn på Vektarhagen og boligen kommer på høyre side.

Parkeringsforhold

I carport og på felles parkeringsplass.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang og på bad, ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkken (komfyr og oppvaskmaskin) medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Det opplyses om at takstrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette