TORVASTAD - Stor og flat tomt med flott og skjermet beliggenhet - Gode solforhold - Nærhet til skole og barnehage!

Storasundvegen 576

Tomt 1460 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Romslig tomt! - Stor gårdsplass - Del av lagerbygning - Usjenert beliggenhet - Nærhet til barnehage og skole - Store muligheter! - Selger gir mulighet for at tomtens grenser kan justeres for kjøpers egen regning.

Beliggenhet

Flott og fri beliggenhet på høyde i et etablert boligområde på Litlasund, Torvastad. Her har man Kort avstand til bl.a. barnehage, barneskole, idrettsanlegg med ny flerbrukshall og nytt kultursenter . En kort kjøretur unna har man også dagligvarebutikk. Tomten er stor og usjenert, med meget solrik beliggenhet. Sjøutsikt.

Adkomst

Fra Karmsund bro: ta av til høyre på avkjørsel mot Torvastad, og igjen første til høyre i rundkjøring. Følg deretter Storasundvegen ca 4 km mot nord, og ta av til venstre ved siste busslomme før svingen ned til Vikjå. Tomten vil da dukke opp rett frem. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Eiendommen har enkeltminne.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette