Leilighet i 2. etg. i renovert leilighetsbygg like nedenfor høyskolen og sykehuset nær gågata. Fiber innlagt.

Strandgata 71

Primærrom 34 m²
Bruksareal 34 m²
Tomt 186,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Byggeår 2006
Prisantydning kr 1 050 000
Felleskost kr 1 007

Beskrivelse/detaljer

- Leilighet i 2. etg. i renovert leilighetsbygg. Gården ligger på kvartalshjørnet ned mot Rica Maritim hotell like nedenfor Rådhuset, sykehuset og høyskolen. - Helfliset bad med varmekabler, fint kjøkken med integrert oppvaskmaskin fra 2017, komfyr og kjøleskap. Soverom med skapplass og gang. Parkett på gulver. Bod rett utenfor leilighetsdøra og felles sykkelbod i 1. etg. - Calling anlegg, fiber/altibox, lydisolering, spotter.

Innhold / standard

Leilighet i 2. etg. i renovert leilighetsbygg. Nyere attraktiv 2 roms leilighet i bygård med totalt 9 leiligheter i tillegg til næringsseksjon på gateplan. Leiligheten ble innredet i 2006 i opprinnelig næringsbygg. Helfliset bad med termostatstyrte varmekabler, vegghengt wc og Porsgrund dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Åpen kjøkken og stueløsning med parkett og god plassutnyttelse. Soverom med skapplass og parkett. Bod i gangen i samme etasje. Felles sykkelbod i 1. etasje. - 4 spotter i stue/kjøkken. - Leiligheten har calling-anlegg med portåpner for ytterdør. Nederste ringeklokken. - Innlagt Fiber / Altibox. - Malt strie på vegger som ikke har fliser. - Oppvaskmaskin fra 2017. Komfyr og kjøleskap fungerer også fint. - Lydskillevegger mellom leilighetene med isolert og dobbel isolert stenderverk.

Beliggenhet

Beliggende i sentrum rett utenfor handlegata (gågate) Haraldsgata, rett nedenfor kjøpesenteret Markedet, rådhuset, sykehuset, høyskolen og like overfor Smedasundet.

Adkomst

Ligger i Strandgata 71 på hjørnet like nedenfor rådhuset og overfor Rica Maritum Hotell.

Parkeringsforhold

Vanlig gateparkering. Parkeringsplass i umiddelbar nærhet kan i følge selger ordnes gjennom andre tilbud mot betaling.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Integrert kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr medfølger i handelen. Varmluft i stekeovnen fungere ikke, men ellers fungerer ovnen iflg. selger. Det gis av selger ingen garanti på hvitevarer.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 26 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 27 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette