Klassisk, moderne og unik leilighet på 76 kvm beliggende i sentrum

Nye Stødden # 1 - Skåregata 125

Primærrom 76 m²
Bruksareal 80 m²
Tomt 787,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1900
Prisantydning kr 2 790 000
Felleskost kr 760

Beskrivelse/detaljer

Prosjektet "Nye Stødden" er endelig ferdigstilt og vi har glede av å presentere leilighet #1. Leiligheten ligger i 1. etasje mot øst, har enkel adkomst, privat inngang og er på 76 kvm. Inneholder stor gang, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Det ærverdige bygget og denne leiligheten har vært igjennom betydelig renovering i over tre år og er endelig klar for å møte sin eier. Leiligheten fremstår som nybygget samtidig er sjelen i bygget fra 1900-tallet bevart i samarbeid med byantikvaren og interiør-konsulent. Her kan du flytte rett inn i en leilighet med et klassisk uttrykk, uten att det går på bekostning av standarden. Det første prosjektet av sitt slag i Haugesund! Leiligheten holder høy standard. Midt i hjerte av Haugesund sentrum med kort avstand til alt sentrum har å by på. Velkommen på visning av leilighet #1 i prosjektet "Nye Stødden"!

Innhold / standard

Leiligheten ligger i østre del av bygget, i forhøyet 1, etasje med privat inngang og inneholder: Stor gang, 2 soverom, bad med opplegg for vaskemaskin og åpen kjøkken/stueløsning. - Ærverdig bygg oppført på 1900-tallet som har fått betydelig kjærlighet fra 2016 - 2019. - Renovering på fasade i samarbeid med byantikvaren og med spesialbestilte vinduer. - Fasade i engelsk hulmur er pusset ned og malt i farger som passer bygget og tiden. - Taket er tekket med skifer og er sammen med piper overgått i forbindelse prosjektet. - Nye vinduer i leilighetene med svarte karmer, ekstra lyd-isoleringer mot gate med vei. - Opus arkitekter har stått for søknadsprosessen og prosjektering utført av PDS Protek. - RørleggerMester Espen Olsen lagt opp rør-i-rør system og nye avløpsrør i leilighetene. - Helgevold Elektro strukket nye ledninger og lagt opp moderne el-anlegg i leilighetene. - Påkostet el-anlegg med smart-panel på lys-brytere og klargjort for "smarthus" teknologi. - Våtrom og flise-arbeid utført av Byggmester Håkon Larsen, kontrollerende PDS Protek. - Innvendig renovering er gjort i godt samarbeid med interiør-konsulent og det merkes. - Det er lagt nydelig en-stavs parkett på alle gulv i leilighetene foruten om på våtrom. - Fargevalg på vegger er gjennomtenkt og valgt for å passe bygget av interiør-konsulent. - Solid og massivt listverk på gulv- og vinduslister i leiligheten som passer takhøyden. - Meget tiltalende kjøkken fra kvalitets-leverandøren Schmidt med integrerte hvitevarer. - Rålekre bad som har fliser med stein-mønster på gulv og hvite, moderne fliser på vegg. - I bygget lagt opp og i leilighetene er det klargjort for internett/tv fra leverandører Get. - I stuene i leilighetene er det lagt opp Mitsubishi ventilator som sørger for frisk luft. Eierbrøk for denne leiligheten 76/510.

Beliggenhet

I prosjektet "Nye Stødden" bor en midt i hjerte av Haugesund med alt byen har å by på like utenfor dørterskelen. Med andre ord ligger alt til rette for en urban tilværelse. Perfekt beliggenhet om en ønsker en lettstelt tilværelse midt i sentrum med alt innenfor umiddelbar nærhet. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens mange restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Ønsker en turmuligheter har en flott kystløype som strekker seg over 2 km fra Haugesund sentrum via Haraldshaugen og ut mot Kvalsvik. Populær badeplass i Asalvika ligger i kort gangavstand fra sentrum.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Haugesund Stadion ta vei vestover ned mot Haugesund sentrum. Følg veien nedover og ta fjerde vei til høyre. En vil da få Skåregata 125 og Stødden som første bolig på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Det medfølger 1 årskort på parkeringskort hos Haugesund Parkering. Kostnad pr. år kr. 6000 iflg. https://haugesund.kommune.no/parkeringskort/arskort.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Sameiets kostnader pr. år for felles forsikring & felles strøm utgjør ca. 50 % av årlig husleie. Resterende går til avsetning for fremtidig vedlikehold. Når sameiet er satt, kan månedlige kostnader avvike fra skiltet kostnad avhenging av hva som blir inkludert. Det gjøres oppmerksom på att det legges opp til att hver seksjon ved kjøp innbetaler en engangssum på kr. 100 kr pr kvm slik att sameiet blir godt rustet økonomisk i fondet til senere vedlikehold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 69 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 70 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette