Nyere enebolig i rekke med endebeliggenhet- 4 soverom, bad, gjestetoalett og vaskerom!

Krossnesvegen 3 E

Primærrom 124 m²
Bruksareal 134 m²
Tomt 344,2 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2014
Prisantydning kr 3 390 000

Beskrivelse/detaljer

- Nyere enebolig i rekke med endebeliggenhet - Dette er en praktisk bolig av nyere dato, beliggende i barnevennlige omgivelser i Krossnesvegen på Vormedal. - Høy standard - Flott kjøkken HTH-kjøkken, med overflater i hvit høyglans. Innebygd komfyr, platetopp, mikro og oppvaskmaskin. - Stor og romslig stue, med mye vindusflater, parkett på gulv, listefrie overganger til tak og utgang til terrasse. - Selger har i annen etasje, fått montert opp elektriske persienner utvendig på enkelte vinduer. - Vannbåren varme - Balansert ventilasjon - Store og gode rom - 4 soverom, bad, gjestetoalett og eget vaskerom - Flere terrasser - Stort gårdsrom - Flere boder - Attraktiv beliggenhet!

Innhold / standard

1. etasje: gang, 3 soverom, vaskerom, gjestetoalett, bad, vaskerom og walk in closet. 2. etasje: Stue, kjøkken og soverom. Krossnesvegen 3 E er en praktisk bolig av nyere dato, beliggende i barnevennlige omgivelser i Krossnesvegen på Vormedal. Parker bilen på romslig asfaltert gårdsrom, og ta deg inn i denne flotte boligen. I første etasje har man 3 soverom, hvor hoved soverom har eget walk in closet, soverom med utgang til terrasse i Nord. Flotte fargevalg og tapetsert vegg. Gjestetoalett og adskilt familiebad. Separat vaskerom. Det er utstrakt bruk av parkett på gulv, og fliser på badegulv samt fliser i gang. Andre etasje byr på en stor og romslig stue, med mye vindusflater, parkett på gulv, listefrie overganger til tak og utgang til terrasse. I dette rommet vil det ikke være problem å få plass til både spisestue og TV-krok. Flott kjøkken HTH-kjøkken, med overflater i hvit høyglans. Innebygd komfyr, platetopp, mikro og oppvaskmaskin. Spotter i tak. Stort frittstående kjøleskap vil medfølge handelen. Like ved kjøkken har man en kjekk sørvendt terrasse, med gode solforhold. Utgang til denne terrassen har man like fra kjøkken. Dette er en meget praktisk løsning, når grillmåltidene skal nytes! Selger har i annen etasje, fått montert opp elektriske persienner utvendig på enkelte vinduer. Boligen har også to utvendige boder, slik at man ikke sliter med oppbevaringsplass. Boligen ble malt sommer 2019.

Beliggenhet

Krossnesvegen 3 E har en flott beliggenhet på attraktive Vormedal. I Krossnesvegen bor man i et trivelig og rolig boligområde, med alt av hva man trenger i nærheten. Nabolaget er et nyetablert boligområde, med barn i alle aldre. Nye Mykje barneskole kun en kort spasertur unna. Dette er med andre ord en svært barne og familievennlig plass å bo. I tillegg har man gangavstand til barnehage og Vormedal ungdomsskole. Norheimskogen ligger ikke langt unna og her har man flotte turmuligheter. Handleturen tar man på Kiwi, som kun er noen hundre meter unna. Kort kjøreavstand til både Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Følg Vormedalsvegen forbi Kiwi Vormedal på venstre hånd. Følg veien og etter slette vil en få nyere boliger på høyre side av veien, disse ligger i Krossnesvegen. Ta vei til høyre og boligen kommer på høyre side merket med 3E. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger har observert skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 80 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 81 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette