SKUDENESHAVN - Lekker og lettstelt leilighet m/3 soverom - Sentral og barnevennlig beliggenhet

Solbergvegen 69

Primærrom 90 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 2666,5 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2013
Prisantydning kr 2 290 000
Felleskost kr 500

Innhold / standard

Boligen ligger i 2.etasje, den har alt på ett plan og inneholder: gang, 3 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom, stue og kjøkken. Utvendig sportsbod Boligen ble ferdigstilt i 2014 og holder høy standard, bl.a: - Rør i rør system (vann) - Balansert ventilasjonsanlegg - Sentralstøvsuger - Varmepumpe - Stort og lekkert helfliset bad - Flott kjøkken m/integrerte hvitevarer (Stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin). Selger oppgraderte kjøkkenet i forhold til hva som ble levert som standard (bl.a: kjøkkenøy, lys under skap) - Lyse og tidsriktige farger. - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i rolige og barnevennlige omgivelser i Skudeneshavn. Boligen ligger også sentralt og det er gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder, badeplasser og sentrum.

Adkomst

Følg RV-47 sørover til du kommer til den gamle ferjekaien i Skudeneshavn og ta så til venstre inn på Solbergvegen. Hold til venstre på toppen av bakken. Følg vegen til endes og boligen kommer på rett frem når en står på gårdsplassen.

Parkeringsforhold

Privat parkeringsplass samt felles parkeringsplasser

Oppvarming

Varmepumpe, varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkken (stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin) medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg de siste år. Selger har derfor noe begrenset kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.”

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette