Nyere, svært lekker enebolig med kostbare oppgraderinger! - Høy standard- Gangavstand til skole og barnehage

Tjørnahaugvegen 13

Primærrom 144 m²
Bruksareal 149 m²
Tomt 413 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2017
Prisantydning kr 3 990 000

Visning

25. mars 2019 kl. 16:30 til 17:15

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik enebolig med populær beliggenhet sentralt på Vormedal - Boligen ligger flott til med blant annet Mykje skole som en av de nærmeste naboene - Like ved har en i tillegg til barneskole, ungdomskole, butikk, turområder med mer - Høy standard, godt utnyttet og tidsriktige overflater. Boligen fremstår som strøken! - Selger har foretatt flere kostbare oppgraderinger i hele boligen - Stort og flott oppgradert kjøkkenfra Designa med åpen løsning mot stue - Fullflisede bad i begge etasjer, 2 stuer. - Gressplen i forkant av boligen, og lekeplass like ved

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etg og inneholder følgende: 1. etg: Gang, vaskerom, bad, soverom og stue/kjøkken. 2. etg: 3 soverom, bad og loftsstue. Parker bilen i romslig gårdsrom, og ta deg videre inn i denne nyere og svært så lekre boligen. Det første som møter en, er en romslig gang med fliser på gulv. Denne fører videre inn til en stor stue, med åpen løsning til kjøkken. Selger har gjort flere kostbare oppgraderinger, som virkelig viser igjen i dette rommet. Flott en-stavs eikeparkett, oppgradert og utvidet Designa kjøkken, med integrerte hvitevarer, 80 cm platetopp og hevet komfyr med dampfunksjon. Spotter i tak, vedfyr og flotte fargevalg. Varme i gulv i stue. Et luftig, lyst og lekkert rom! I hovedetasjen har man også et soverom, hvor man finner de samme flotte fargevalg og parkett på gulv. Boligen har to flotte bad, begge med stor dusjnisje, fliser på gulv og vegg, samt oppgraderte baderomsinnredninger. Bad i 2. etasje har også noen virkelig delikate fliser. Disse er grålige og hele 60X60 cm store. Eget separat vaskerom med inngang fra vindfang. Listefrie overganger fra tak til vegg. I overetasjen befinner det seg 3 store og romslige soverom, en luftig loftstue og et lekkert bad. Samtlige rom i denne etasjen har den samme utstrakte bruken av materialer med høy kvalitet, flotte fargevalg og god størrelse. Integrert garderobe er fra Garderobemannen. Uteområdet kan skilte med en flott gressplen på fremsiden av boligen, og fremstår som delikat og lett å vedlikeholde. Det er lagt opp til lading for elbil.

Beliggenhet

Tjørnahaugvegen 13 har en flott beliggenhet på attraktive Vormedal. Her bor man i et trivelig og rolig boligområde, med alt av hva man trenger i nærheten. Nabolaget er et nyetablert boligområde, med barn i alle aldre. Nye Mykje barneskole kun noen få meter unna. Dette er med andre ord en svært barne og familievennlig plass å bo. I tillegg har man gangavstand til barnehage og Vormedal ungdomsskole. Norheimskogen ligger ikke langt unna og her har man flotte turmuligheter. Handleturen tar man på Kiwi, som kun er noen hundre meter unna. Kort kjøreavstand til både Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Følg Vormedalsvegen forbi Kiwi Vormedal på venstre hånd. Følg veien og etter ca 400 meter, sving inn til venstre på Myklandvegen. Følg Myklandvegen 200 meter, og ta til høyre. Ta deretter første til høyre, og boligen vil komme som bolig nr 6 på venstre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I eget gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen - Skyvedørsgarderobe i soverom (1.etasje) medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette