Skjoldastraumen / Nes - Stor og innholdsrik enebolig med landlig beliggenhet. Påkostet kjøkken og bad. Dobbel garasje

Nesvegen 629

Primærrom 259 m²
Bruksareal 293 m²
Tomt 3027 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1967
Prisantydning kr 2 300 000

Innhold / standard

Innholdsrik enebolig over 3 plan. Inneholder i kjeller gang, mellomgang, vaskerom og kjellerstue med peisovn. Hovedetasjen består av vindfang, mellomgang med garderobeplass. Uinnredet kontor - disponibelt rom med egen inngangsdør. Stort fliselagt bad med varmekabler, badekar og dusj. Store vinduer gir godt med lys. Dør direkte til garderoberom. Romslig hovedsoverom med flott utsikt. Gjestetoalett med servant. Stue med flott peisovn. Dobbel fløydør ut til terrassen. Store vinduer vendt mot sjøen. Kjøkken med lekker og påkostet Alno kjøkkeninnredning. Rikelig med skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer. Meget god spiseplass - allrom. Fra hallen er det trapp opp til loftsetasjen. Denne består av 2 soverom og loftstue. Hovedetasjen er betydelig oppusset, mens resten av boligen trenger oppussing. Det er i tillegg en stor dobbel garasje med innredet loftsrom. Det er også en garasje i flukt med boligen.

Beliggenhet

Landlig og rolig beliggenhet på Nes, ca 4,1 kilometer fra Skjoldastraumen som byr på nærbutikk, bensinstasjon, kirke, skole og idrettsanlegg.

Adkomst

Fra Grinde mot Skjoldastraumen tar du andre avkjørsel mot Nes. Følg denne veien ca 2,4 kilometer og ta til høyre. Fortsett denne veien ca 1,3 kilometer og ta inn til venstre ved stor løe ved veien. Eiendommen ligger da som bolig nr. 2 på høyre side.

Parkeringsforhold

I dobbel garasje og på egen eiendom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Garasjen er bygget inn på naboeiendommen. Konf megler ved evt spørsmål.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette