SKUDENESHAVN - Lettstelt og flott bolig m/alt på ett plan - Sentral og flott beliggenhet - God standard - 2 soverom

Øygardshaugen 82 A

Primærrom 74 m²
Bruksareal 80 m²
Tomt 289 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1999
Prisantydning kr 1 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Lettstelt og flott del av vertikaldelt tomannsbolig - Alt på ett plan - God standard - Sentral og flott beliggenhet - Passer for alle aldersgrupper - Gangavstand til alt byen kan tilby - Usjenert og solrik terrasse - God planløsning - Samme eier siden boligen var ny - 2 soverom - Pent bad m/opplegg til vaskemaskin - Lyst og pent kjøkken m/god plass til spisebord - Lys og stor stue

Innhold / standard

Boligen er innredet med alt på ett plan og inneholder: gang, 2 soverom, bad/vaskerom, bod, stue og kjøkken. Koffertloft m/gode lagringsmuligheter (ikke lagt gulv) Boligen ble ferdigstilt i år 2000 og holder god standard, bl.a: - Sentralstøvsuger - Pent bad m/belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Nytt dusjkabinett og vask i 2019. - Lyst og pent kjøkken m/fliser bak på vegg for lettere rengjøring - Malt vegger i stue, kjøkken og gang for 4-5 år siden - Boligen ble malt utvendig (2 strøk) i 2018

Beliggenhet

Beliggende på sentralt og barnevennlig byggefelt i Norges sommerby i Skudeneshavn. Gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, badeplass, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta 2.veg til høyre etter Circle-K stasjonen i Skudeneshavn, inn på Høynesvegen. Ta så 3.veg til høyre inn på Øygardshaugen. Boligen kommer så på venstre side etter ca 370 meter.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass

Oppvarming

Varmekabler (gang, bad, stue og kjøkken), mulighet for å sette inn vedovn, og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen - Fullmektig har aldri bodd i boligen og har derfor noe begrenset kunnskap om boligen - Fullmektig krysset av feil i egenerklæringsskjema da han krysset av på at de ikke skal ha eierskifteforsikring. Selger har altså kjøpt eierskifteforsikring.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette