Tuastad - Koselig "mini-småbruk" i rolige og landlige omgivelser - Bolig, løe og anneks- Romslig tomt på ca 3,3 mål

Spannavegen 801

Primærrom 108 m²
Bruksareal 124 m²
Tomt 3294 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1880
Prisantydning kr 1 390 000

Beskrivelse/detaljer

- Koselig "mini-småbruk" i rolige og landlige omgivelser på Tuastad - Eiendommen består av bolig, anneks og løe - Ny sommerstue bygget for ca 3 år siden - Anneks med bad og baderom bygget i ca år 2006 - Jacuzzi i baderom medfølger handelen - Løe på 132 kvm - Tomten er av meget god størrelse (ca 3,3 mål) - God parkering - Boligen har renoveringsbehov - Kom på visning for korrekt inntrykk av bygningsmasse, eiendom og beliggenhet! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligdelen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Kjøkken, stue, tv-stue og soverom. Loft: Loftstue og soverom. Enkel men koselig enebolig med flott landlig beliggenhet på stor og rommelig tomt. Boligen holder enkel standard, og noe renoveringsarbeider/oppgraderinger må forventes. Boligen har en koselig stue som naturlig er delt opp i to deler. Her får man fint plass til en spisestue, og en del til tv-krok. Like ved stuen finner man boligens kjøkken. Dette er et eldre Ikea kjøkken, som fungerer greit, men slitasje tyder på at dette er modent for oppgradering/renovering. Like ved inngangspartiet på boligen ble det for 2/3 år siden satt opp en flott sommerstue, denne har støpt betongdekke og skyvedører i glass som kan skyves helt opp. Sommerstuen oppleves nærmest som en ekstra stue, og man kan med nærmest kun en liten ovn benytte denne året rundt. Det ble i ca år 2006 bygget et anneks like ved kårboligen. Dette annekset inneholder eiendommens bad, og denne ordningen fungerer greit, da annekset kun ligger få meter fra boligen. Ved siden av bad har man også et disponibelt rom av god størrelse. Her kan man åpne opp med store dører ut mot gårdsrom. Eier har benyttet dette rommet til Jacuzzi-rom, og jacuzzi vil medfølge handelen. På eiendommen finner man også en romslig løe. Denne bygningen er på hele 132 kvm Bra. Her har man gode muligheter for å benytte dette bygget enten som garasje, verksted, hobbyrom, løe eller alt annet av hva man måtte ønske. Eiendommen er på like under 3,3 mål totalt. Her har man god plass, stor gressplen og godt med parkering.

Beliggenhet

Flott beliggenhet på Tuastad, i nærheten av attraktive Vormedal. Her bor man i et trivelig og rolig område, i landlige omgivelser. Kort avstand via T-forbindelsen inn til Raglamyr og Haugesund. Sparer inn til Vormedal, hvor man finner både butikk, skoler, barnehage og frisør mm. Her bor man med andre ord litt tilbaketrukket, og for seg selv. Senk roen og nyt tilværelsen i romslige og naturskjønne omgivelser, uten å bli direkte forstyrret av naboen.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette