Meget stor (392 kvm) og flott enebolig over 2 plan - Landlige og idylliske omgivelser - Flott utsikt i flere retninger

Kvalavågvegen 156

Primærrom 360 m²
Bruksareal 392 m²
Tomt 1858 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 7
Byggeår 1964
Prisantydning kr 3 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Meget stor (392kvm) og flott enebolig over 2 plan - Pr dags dato innredet med 3 boenheter (kan åpnes) - Stor og usjenert tomt (1855 kvm) - Flott utsikt - Sjelden mulighet - Landlige og idylliske omgivelser - 7 soverom - 3 kjøkken - 3 stuer - 3 bad - Bør ses for korrekt inntrykk - Velholdt samt påkostet mye de senere år

Innhold / standard

Boligen er over over 2 etasjer og inneholder. Kjeller (egen boenhet): vindfang, gang, kjøkken, stue, 2 soverom, wc og dusjrom. Bod Kjeller som tilhører hoveddel: gang og soverom/stue. Verktsted og bod. Hovedetasje (hoveddel): Entrè, gang, kjøkken, stue, vaskerom, bad, wc og soverom. 2 boder. Hovedetasje (egen boenhet): gang, bad, wc, kjøkken, stue og 3 soverom. Bod. Boligen er velholdt og holder god standard. I følge selger er det gjort store oppgraderinger på boligen de senere år, bl.a: Utvendig: - Nytt tak (2006 eine delen, 2007 den andre delen) - Ny terrassedør - Ny dør i entrè - Ny terrasse (2011) - Vasket og malt boligen utvendig (2014) - Skiftet noen vinduer. Egen boenhet i hovedetasje som ble pusset opp i 2006, bl.a: - Nye vannrør - Skiftet alt elektrisk - Flott KGB-kjøkken m/integrerte hvitevarer (mikro, stekeovn, oppvaskmaskin, platetopp. Kjøleskap medfølger også i handelen) - Stort og flott bad m/belegg på gulv og plater på veggene - Resterende rom ble også pusset opp i 2006 Hoveddel: - Stort og lekkert bad i 2010 (bygd ut) med badekar, dusjhjørne og dobbel vask - Pusset opp wc (2010) - Ny vedovn (2013) - Malt kjøkken 7 strøk samt nye håndtak (2012) - Flere rom er også pusset opp de senere år. - Det er egen strømmåler til den nye boenheten i hovedetasjen. - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen - Det er et skjult rom i kjelleren som brukes som vinkjeller Boligen holder god standard med tanke på byggeår, men trenger noen oppgraderinger.

Beliggenhet

Beliggende i landlige og idylliske omgivelser på Avaldsnes. Veldig usjenert samt nydelig utsikt. Kort avstand til bl.a: flyplassen (5 min), barnehage, barneskole, idrettsanlegg og sentrum. Kort kjøretur til Oasen storsenter.

Adkomst

Fra rundkjøringen i flyplasskrysset: følg Helganesvegen ( i retning flyplassen) 1.6 km og ta til høyre inn på Kvalavågvegen. Følg vegen ca 700 meter og ta til høyre. Boligen kommer så på venstre side etter ca 350 meter.

Parkeringsforhold

Parkering på rommelig gårdsplass

Oppvarming

3 varmepumper, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Alle hvitevarer på alle 3 kjøkken medfølger i handelen. Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er 2 piper, men kun den ene er i bruk, den andre er stengt av. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salgs. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Boenhet i tidligere kontordel og i kjeller er ikke omsøkt og godkjent i Karmøy kommune. Til info avviker plantegningene spesielt i underetasjen. Det opplyses om at takstrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette