SÆVELANDSVIK - Stor enebolig over 3 plan m/garasje - Takterrasse m/flott sjøutsikt - 3 soverom - Sentralt på Sevland

Sevlandvegen 88

Primærrom 128 m²
Bruksareal 230 m²
Tomt 286 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1897
Prisantydning kr 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor enebolig over 3 plan - Garasje - Takterrasse med flott sjøutsikt - Lettstelt tomt - Stor stue - Stort kjøkken - Pent bad - Stor kjeller med god lagringsplass - Sentral beliggenhet på Sevland - 3 soverom - Boligen trenger oppgraderinger

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Hovedetasje: vindfang, bad, soverom, stue og kjøkken. Loft: gang og 2 soverom Kjeller: garasje, kjellerrom, vaskekjeller, wc-rom og boder I følge fullmektig så er boligen bygd ut flere ganger etter byggeår (senest ca på 70-tallet) og det er svært lite igjen på boligen som er fra byggeår. Det er også gjort noen oppgraderinger på boligen de senere år, bl.a: - Nytt tak (metallplater) på deler av boligen i 2005. - Noen nye automatsikringer - 1 nytt takvindu (2005) - Overflater på bad ble skiftet på slutten av 90-tallet. Nytt dusjkabinett, ny baderomsseksjon og nytt toalett i 2017 (toalett ble hevet pga selger brukte rullestol) - Nytt belegg på gulv på kjøkken, ca 2017. - Nyere gulv på det ene soverommet - Stuegulv er det lagt sponplater i slutten av 1970. - Resterende oppholdsrom ble påkostet på 70-tallet - I følge fullmektig var det tidligere en heis i bygget, denne ble fjernet i 2019 Boligen trenger oppgraderinger.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Sævelandsvik. Gangavstand til bl.a barnehage, barneskole, flotte turområder og kjøpesenter.

Adkomst

Fra Circle-K stasjonen i Sævelandsvik: følg RV-47 sørover og ta første veg til høyre inn på Sevlandvegen. Følg vegen ca 280 meter og du får boligen på venstre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. - Megler gjør særlig oppmerksom på at fullmektig ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig. - Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes veg å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon. - I følge fullmektig er septiktank i gulv i kjeller. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 20 000
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 21 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette