Bleikemyr - Lys og pen 3-roms selveierleilighet i trappefri 1. etasje. Stor solrik terrasse

Beryllvegen 32 A

Primærrom 60 m²
Bruksareal 60 m²
Tomt 6001 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2002
Byggeår 2002
Prisantydning kr 1 490 000
Felleskost kr 1 999

Innhold / standard

Praktisk og lettstelt 3-roms leilighet med flott beliggenhet i trappefri 1. etasje. Inneholder vindfang, romslig hall med garderobeplass. Innvendig bod/vaskerom. 2 gode soverom hvorav det ene med god skapplass. Bad/wc med belegg på gulv og plater på vegger. Dusjkabinett, dobbel vask og opplegg for vaskemaskin. Åpen stue - kjøkkenløsning. God plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til terrasse med gode solforhold. Kjøkken med pen hvit innredning med god skap og benkeplass. Det er i tillegg en utvendig sportsbod.

Beliggenhet

Fin beliggenhet i etablert og barnevennlig boligområde i nordre bydel. Kort avstand til bl.a barnehager, butikk, skoler, kjøpesenter og flotte turterreng.

Adkomst

Ta av Tittelsnesvegen inn Austreimsvegen og kjør forbi Statoil på Kvala og Udland kirke. Ta av fra Austrheimsvegen inn Udlandsvegen til venstre. Følg denne og ta til høyre inn Stallvegen. Forsett litt innover og ta til venstre inn i Beryllvegen. Leiligheten ligger da i bygget rett fram.

Parkeringsforhold

Fast parkeringsplass på P-plass nord nr. 11.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er pipe i huset slik at det er mulig å montere vedovn - peis.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. P-plass nord nr. 11 - Bod nord nr. 11 Sameiet har avtale med Haugaland Kraft om Altibox 200/200 Frittstående hvitevarer, som er på visning, kan evt. følge med dersom kjøper ønsker dette. Det gis i tilfelle ingen garantier på dette.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 37 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 38 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette