Sandeid - Innbydende og innholdsrik leilighet med fantastisk sjøutsikt - 3 soverom - vaskerom - bad - carport!

Balahaugen 35

Primærrom 96 m²
Bruksareal 96 m²
Tomt 2791 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 3
Byggeår 2011
Prisantydning kr 2 290 000
Felleskost kr 200

Beskrivelse/detaljer

- Svært innbydende eierleilighet med fantastisk utsiktsbeliggenhet. - Sørvendt og med nydelig utsikt utover sjø, natur- og fjellandskapet. - Inneholder entre, 3 soverom, bad, vaskerom, åpen kjøkken/stueløsning. - Stigende takhøyde fra 2,4 m til det høyeste nivået i stue på 3.4 m. - Takhøyden, vindusflatene, innredningene gir en herlig romfølelse. - Holder svært god standard med vannbårenvarme og varmepumpe. - Lekkert, helfliset med grå fliser på gulv og hvite, lyse fliser på vegg. - Usedvanlig luftig og åpen kjøkken/stueløsning mot sør og havet. - I kjøkkendel har en god plass til spisebord og i stue stort sofahjørne. - Tidsriktig og lekkert kjøkken m/hvite fronter og intgr. hvitevarer. - Romslig hovedsoverom med god plass og stor skyvedørsgarderobe. - Lettstelt fellestomt hvor en har tilhørende carport og utvendig bod. - En fantastisk leilighet og ikke minst beliggenhet som bør oppleves. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Innhold / standard

For en romfølelse og for en leilighet. Inneholder entre, 3 soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Energi- og miljøvennlig. Leiligheten har en fantastisk takhøyde. I entre har en 2,4 takhøyde og denne er stigende helt frem til yttervegg i stue på ca. 3,4 m. Det hjelper også på romfølelsen at en har rikelig med vindusflater og at alle flater er innredet lyst og tidsriktig. Gjennom hele leiligheten er det lagt eikeparkett på gulv for en fin helhet. Vegg/tak har en lyst malte gipsplater. Oppført i 2011 holder leiligheten svært god standard med lite slitasje. Det kan nevnes vannbåren varme med styring i de fleste rom. Fra en kommer inn inngangsdør inn i entre har en fri sikt mot stue, vindusflatene, takhøyde og utsikten utover fjorden. Herlig! I entre er det nylig satt inn skyvedørsgarderobe med speilfronter. Leiligheten innehar tre soverom. Romslig hovedsoverom med god plass til dobbelt seng og nattbord. Fra vegg-til-vegg har en skyvedørsgarderobe med hvite- og speilfronter. Vaskerom har belegg på gulv og gulvvarme. Høyt under taket også her. Varmtvannstank m/system for vannbåren varme, sikringsskap, rørskap utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Nydelig helfliset med lekre flisevalg. Vegghengt toalett, speil m/belysning og dusjkabinett. Ekstra stor, hvit baderomsinnredning og side for god oppbevaringsplass. Det nevnes også her en takhøyde på hele 3. m. Usedvanlig luftig og åpen kjøkken/stueløsning. God plass til spisebord i kjøkkendelen og stor sofagruppe i stue. Tidsriktig og lekkert kjøkken med hvite fronter. I hestesko for maksimal utnyttelse med tanke på både benke- og skapplass. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Kjekk benkeflate mot stue. Her kan en kokkelere samtidig som en kan være med resten av husholdningen i stuen. I oppholdsrommene her i stue og kjøkken har en fått maksimal utnyttelse av den fantastiske beliggenheten denne firemannsboligen har. Vendt mot sør, sjøen og fjelltoppene. Takhøyden på 3,4 og 6 vindusflater hvorav tre med høyde på ca. 1,9 m. Alle vendt mot det fantastiske naturlandskapet som ligger like utenfor. Når solen står på kan bevege seg utpå terrasse med samme utsikt. Av andre detaljer og kvaliteter kan det nevnes downlights, listfri vegg/tak, varmepumpe, samt altibox tv og internett.

Beliggenhet

Leiligheten har en fantastisk utsiktbeliggenhet vendt mot sjøen og fjelltoppene. Dette har en tenkt på ved oppføring av leiligheten. Beliggende sentralt i naturskjønne omgivelser i Sandeid. Kort avstand til skole, barnehage, fritidstilbud, butikker og turterreng. Solrikt med fasade og terrasse vendt mot sør.

Parkeringsforhold

I felles gårdsrom eller i tilhørende carport.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vannbåren varme i de fleste gulv samt varmepumpe skal sørge for en god og behagelig oppvarming av leiligheten.

Diverse

- Felleskostnader betales årlig på kr. 3.113,- iflg. selger og dekker byggforsikring. Dette utgjør ca. kr. 260 pr. mnd. - Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Eierbrøk 96/768

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette