VISNINGSHELG! Kallevik sør - Enebolig som grenser til fri natur - 2 bad, 2 stuer - Nærhet og utsikt til sjø

Dalanesvegen 118

Primærrom 166 m²
Bruksareal 166 m²
Tomt 719 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1979
Prisantydning kr 2 350 000

Visning

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Eneboligen på Høie er innholdsrik med sine 2 bad, 2 stuer og 5 soverom. Boligen holder en god standard med blant annet 2 nyere bad. Vakre og rolige omgivelser med nærhet til sjø og hvor du er omgitt av fri natur. Utsikt til fjorden fra stuevinduet og flere solrike uteområder, her er du på solsiden av Førresfjorden. Kort vei til område på Frakkagjerd med skoler, barnehage, butikk med mer.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. etasje: gang, soverom x 3, nytt bad med vaskerom, stue. 2. etasje: gang, soverom x 2, bad, stue og kjøkken. Ute er det enkel garasje i frittstående bygg. Gressplen, singlet gårdstun og lune, solrike uteområder i ett med naturen. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utsikt og du kan se til fjorden. Romslig stue. Det er kjellerstue i huset. Kjøkkenet har malte fronter. Det er plass til et mindre spisebord her, og det er god plass til spisestue i stue. Hovedsoverommet har utgang til herlig luftebalkong. Det er totalt 5 soverom i boligen. Badet i overetasjen er pent og holder en god standard. Badet/vaskerommet nede var nytt i 2012. Alt arbeidet på badet er blitt gjort av fagfolk.

Beliggenhet

Kallevik sør på Høie Svært barne -og familievennlig beliggenhet i etablert byggefelt på Høie. Småbåthavn og kort vei til flotte turløyper ved Aksdalsvannet og badestrand i Dragavika. Kort vei til Frakkagjerd(9 min). Ta kontakt med båtforeningen for mulig leie av ledig båtplass.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Enkel garasje og i gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Vedfyr i stue. På baderommene er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det finnes ikke brukstillatelse eller ferdigattest for garasje. - Innredning i første etasje avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette