Rålekker funkisinspirert bolig med høy standard - Rolig omgivelser - Lave kjøpsomkostn- 5 soverom, 2 bad

Viksevegen 54 A

Primærrom 141 m²
Bruksareal 141 m²
Tomt 1184,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 2019
Prisantydning kr 3 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Ny enebolig i attraktive omgivelser på Vikse - Lave kjøpsomkostninger (kun dok. avgift av tomteverdi!) - Boligen har gjennomgående gode kvaliteter! - Lekkert Kjøkken - Boligen har 5 soverom og 2 lekre bad - Utstrakt bruk av fliser og en-stavs parkett på gulv - Boligen er bygget med fokus på bruk av vedlikeholdsvennlige produkter, med blant annet Bergene Holm sin NORD kledning. - Terrasse med Pergola og gode solforhold - Asfaltert gårdsrom - Sportsbod - Kort avstand til Haugesund og alt hva man til daglig vil ha behov for Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang, soverom, bad, bod og stue/kjøkken. 2. Etasje: Stue, soverom x4 og bad. Lekker og helt ny funkisinspirert familiebolig. Boligen har flere gode kvaliteter, blant annet to stuer og hele fem soverom. Gjennomgående høy standard, med stilige og tidsriktige farge/materialvalg. En lekker gang er det første man møter i denne boligen. I gangen er de flotte fliser på gulv, og pene overflater. Hovedetasjen har et soverom, og hele fire soverom i overetasjen. To store og flotte bad, et på hver etasje. Begge er smakfullt innredet, hvor man blant annet kan nevne flotte fliser, pen innredning, og dusj/badekar. Herlig åpen løsning mellom stue og kjøkken. God plass her, som likt ellers i boligen. Store vindusflater ut mot terrasse og hage. Utrolig stilig og stor kjøkkeninnredning. God benkeplass, og oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Lekker en-Stavs hvittonet eikeparkett på gulv. Vedfyr i stue. I tillegg finner man en kjekk stue i 2. Etasje, hvor det er samme gode kvaliteter med flott parkettgulv, malte overflater og store vindusflater. Stilig detalj i 2. Etasje med gjennomgående naturlig lys fra vinduer i begge ender av boligen. Dette gir en helt spesiell og behagelig romfølelse. I 2. Etasje har man tilgang på hele fire soverom, samtlige av god størrelse, parkett på gulv og malte overflater i stilige fargevalg. Her bør man kunne få plass til hele familien! Boligen er bygget med stort fokus på en hverdag med så lite vedlikeholdt som overhodet mulig. Dette viser igjen på materialvalg og planløsninger. Kledning i vedlikeholdsvennlig og stilig farge, asfaltert gårdsrom, terrasse og en flat gressplen. Sportsbod like ved inngangsdør.

Beliggenhet

Viksevegen har en flott beliggenhet i landlige omgivelser på Vikse. Her slipper man unna by livets mas og tjas, samtidig som man bor kun få minutters kjøring fra Haugesund sentrum. Like i nærheten finner man både barnehage og Saltveit skole. Etablert boligområde med mange barnefamilier.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Selger vil stille garanti etter Bustadoppføringsloven § 12. Krav på garanti vil gjelde ved kjøp av nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter ferdigstillelse.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 8 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 9 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette