SÆVELANDSVIK - Påkostet enebolig over 3 plan i rolig og barnevennlig område

Nylandvegen 40

Primærrom 110 m²
Bruksareal 152 m²
Tomt 610,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1952
Prisantydning kr 1 795 000

Beskrivelse/detaljer

- Enebolig over 3 plan (grovkjeller) - Rolig og barnevennlig beliggenhet - Velholdt og delvis oppgradert - Store og solrike terrasser - 3 soverom - Stort og flott (helfliset) bad - Stort og pent Møre-kjøkken (2007)

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Grovkjeller Hovedetasje: gang/hall, vaskerom/wc, kjøkken og stue. Loft: gang, bad og 3 soverom. Koffertloft (delvis lagt gulv) I følge selger er det gjort en del oppgraderinger på boligen etter byggeår, bl.a: Utvendig: - Ny kledning av forrige eier i 2009 - Skiftet alle vinduer i hoved- og loftsetasje med unntak av 2 stuevinduer (forrige eier - Skiftet takpanner (ukjent årstall av forrige eier) - Bygd store terrasser (forrige eier) - Bygd leveggen og tak over deler av terrasse (2015/2016) Innvendig: - Nye automatsikringer (ukjent årstall, forrige eier) - Stort og flott (helfliset) bad med boblebad på loft (ukjent årstall, forrige eier) - Stort og pent Møre-kjøkken (ca 2007) - Hovedsoverom: malt gulv, nye plater/tapet på vegger, ny skyvedørsgarderobe og nye lister (2016) - Soverom 2: malt i 2018 - De fleste overflater i resterende oppholdsrom ble også oppgradert av forrige eier Boligen holder god standard med tanke på alder.

Beliggenhet

Rolig og barnevennlig beliggenhet i Sævelandsvik. Gangavstand til bl.a barnehage, barneskole, flotte turområder og kjøpesenter.

Adkomst

Fra Åkrakrossen: Følg RV-47 nordover og ta til høyre like etter Circle-K stasjonen i Sævelandsvik inn på Nylandvegen. Følg vegen ca 300 meter og ta til høyre i krysset. Boligen kommer så på venstre side.

Parkeringsforhold

På gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe (2016), peis (men det er fyringsforbud, må fikses før bruk), varmekabler på begge bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette