SÆVELANDSVIK - Påkostet, koselig enebolig over 3 plan med kjekk terrasse i rolig og barnevennlig område

Nylandvegen 40

Primærrom 110 m²
Bruksareal 152 m²
Tomt 610,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1952
Prisantydning kr 1 795 000

Beskrivelse/detaljer

- Enebolig over 3 plan (grovkjeller) - Rolig og barnevennlig beliggenhet - Velholdt og delvis oppgradert - Store og solrike terrasser - 3 soverom - Stort og flott (helfliset) bad - Stort og pent Møre-kjøkken (2007)

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Grovkjeller Hovedetasje: gang/hall, vaskerom/wc, kjøkken og stue. Loft: gang, bad og 3 soverom. Koffertloft (delvis lagt gulv) I følge selger er det gjort en del oppgraderinger på boligen etter byggeår, bl.a: Utvendig: - Ny kledning av forrige eier i 2009 - Skiftet alle vinduer i hoved- og loftsetasje med unntak av 2 stuevinduer (forrige eier) - Skiftet takpanner (ukjent årstall av forrige eier) - Bygd store terrasser (forrige eier) - Bygd leveggen og tak over deler av terrasse (2015/2016) Innvendig: - Nye automatsikringer (ukjent årstall, forrige eier) - Stort og flott (helfliset) bad med boblebad på loft (ukjent årstall, forrige eier) - Stort og pent Møre-kjøkken (ca 2007) - Hovedsoverom: malt gulv, nye plater/tapet på vegger, ny skyvedørsgarderobe og nye lister (2016) - Soverom 2: malt i 2018 - De fleste overflater i resterende oppholdsrom ble også oppgradert av forrige eier Boligen holder god standard med tanke på alder.

Beliggenhet

Rolig og barnevennlig beliggenhet i Sævelandsvik. Gangavstand til bl.a barnehage, barneskole, flotte turområder og kjøpesenter.

Adkomst

Fra Åkrakrossen: Følg RV-47 nordover og ta til høyre like etter Circle-K stasjonen i Sævelandsvik inn på Nylandvegen. Følg vegen ca 300 meter og ta til høyre i krysset. Boligen kommer så på venstre side.

Parkeringsforhold

På gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe (2016), peis (men det er fyringsforbud, må fikses før bruk), varmekabler på begge bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 44 870
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 45 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette