Stor tomt med flott beliggenhet til sjø!

Møllevegen

Tomt 639 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 1 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor tomt med flott beliggenhet til sjø - Flat og lite kupert - Tomten har gode solforhold - Etablert boligområde - Tomten bør besiktiges for korrekt inntrykk

Beliggenhet

Beliggende i rolig og etablert boligområde like sør for "flyplasskrysset". Flott utsikt og umiddelbar nærhet til sjø. Stort flottere enn dette får en det ikke. Kort avstand til dagligvarehandel, barnehager, skoler, idrettstilbud og treningssenter.

Adkomst

Fra Avaldsnes Sentrum, følg Karmøyvegen sørgående rett gjennom rundkjøring ved "flyplasskrysset". Etter ca 450 meter, sving inn til venstre, inn på "Møllevegen". Følg vegen rett frem. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Diverse

Det er ikke odel på denne eiendom. Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges via fullmektig. Kjøper er dermed inneforstått med at fullmektig har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette