Solvang - 2-roms oppussingsobjekt i 3. etasje - solrik terrasse med utsikt. Stort potensiale.

Presthaugvegen 1 A

Primærrom 64 m²
Bruksareal 64 m²
Tomt 22524 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 3
Byggeår 1969
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 143 577
Totalpris kr 1 133 577
Felleskost kr 3 348

Beskrivelse/detaljer

Bra beliggende andelsleilighet i veldrevet HAUBO-borettslag. Flott utgangspunkt for kjøper som ønsker å sette sitt preg på leiligheten. Inneholder gang med porttelefon, stue/spisestue med god møblerbarhet og utgang solrik terrasse mot vest. Pipeløp. GET. Soverom med morgensol og garderobeskap. Kjøkken med eldre innredning, spiseplass ved vindu og dør til stort vaskerom. WC-rom, dusjrom med kabinett og servant. Sikringsskap i oppgang, to boder i kjeller. Gode parkeringsmuligheter. Stor felles tomt med flotte friarealer. Gangavstand til barnehage, Solvang skole, Spar, Rema og videre til sentrum, samt turområder og badeplass. Buss både til sentrum og Raglamyr i Skjoldavegen.

Innhold / standard

Gang, soverom, dusjrom, toalettrom, vaskerom, kjøkken, stue/spisestue. I tillegg kommer terrasse og bod i kjeller. Leiligheten fremstår som et oppussingsobjekt. Hovedsaklig belegg på gulv, malte vegger og himling. Eldre innredning på kjøkken og bad. WC er skiftet. Porttelefon. GET. Sikringsskap i oppgangen. Se vedlagte egenerklæring fra selger. Opplyst fra HAUBO; ny bereder i 1991. Vinduer/dører skiftet 92/94. Stor veranda 95. Kabel TV. Generalforsamling 2019: Vedtak: Generalforsamlingen gav sin tilslutning, mot 6 stemmer, til å arbeide videre med prosjekt vedr. innglassing av balkonger. Vedtak: Generalforsamlingen bad i tillegg styret gjennomføre en totalgjennomgang av vedlikeholds- og rehabiliteringsbehov i borettslaget.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet på Presthaug - Solvang. Området byr på nærbutikk på Sørhaug, flotte turområder på Vardafjellet og Djupadalen, barnehage, Solvang skole. Kort avstand til flere butikker, sentrum m.m.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du inn ved Solvang legekontor (Presthaugvegen). Ta forbi barnehagen. Presthaugvegen 1 A ligger da i første blokken du kommer til på høyre side.

Parkeringsforhold

På borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Kun evt integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette