Hasseløy - Nyrenovert leilighet med 2 soverom - Tidsriktig innredet og innflytningsklart - Arealeffektiv

Holmegata 44

Primærrom 41 m²
Bruksareal 41 m²
Tomt 356 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1902
Prisantydning kr 1 350 000

Visning

26. januar 2019 kl. 11:00 til 11:30

Beskrivelse/detaljer

Nyrenovert leilighet med 2 soverom og åpen løsning mellom stue og kjøkkenet. Leiligheten og rommene føles romslig og har en bedre romfølelse enn hva kvadratmeteren skulle tilsi. Leiligheten disponerer del av hage og stor bod med hems. Sentral beliggenhet med kort gange til sentrum.

Innhold / standard

Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Det er valgt tidsriktig innredning med integrert stekeovn og platetopp. I stuedelen er det plass til både spisebord og sittegruppe. Bad med fliser på gulv med varme. Høyglans innredning, dusjkabinett og vegghengt toalett. Leiligheten har 2 soverom. Dette er en innflytningsklar leilighet og fremstår som ny. Leiligheten ligger i 2. etasje og har egen privat inngang. - Kledning, dører, vinduer er skiftet - Oppgradert elektrisk anlegg - Alle rør er "rør-i-rør" - God lagringsplass i bod med hems

Beliggenhet

Hasseløy - Sentralt i Haugesund På Hasseløy bor du med kort gangavstand til alt som Haugesund by kan tilby. Vil du ta deg en tur ut på kafè, restaurant eller uteplass er det gode muligheter for det. Det er også en egen kafè på Hasseløy til nettopp dette formålet, rett i nærheten.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Gateparkering.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Sameiet har ingen fellesutgifter. Hver enkelt seksjon betaler egen husforsikring.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette