BUD FORELIGGER! Strøken toppleilighet midt i skitrekket - Ski inn/ski ut - 2 soverom & hems - Parkering under tak!

Råsehallvegen 1 D

Primærrom 73 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 12612 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2008
Prisantydning kr 2 990 000
Felleskost kr 1 225

Beskrivelse/detaljer

Leiligheten ligger høyt i terrenget med nydelig utsikt mot fjelltoppene. Her kan en stålsette seg for en lettstelt tilværelse i en strøken leilighet med nyere byggeår god standard. En parkerer bilen under tak og der kan bilen stå resten av oppholdet. En har nemlig alt en skulle trenge rett utenfor dørstokken, beliggende midt i trekket. Leiligheten ligger 960 moh. Spenn på deg skiutstyret rett utenfor og renn rett ut i bakken. Snøsikkert og solrikt på Vågslid. Leiligheten ligger fantastisk til i 2. etasje og inneholder gang, bod, bad med badstu, 2 soverom, hems med plass til sofa og soveplasser og åpen kjøkken/stueløsning. Tidsriktig innredet leilighet samtidig som en får "hyttefølelsen". Slapp av på terrasse med sol fra midt på dagen til sen kveldssol. Lunt mot nordavinden. Ingen utleie-klausul. Når du skal hjem har bilen stått godt under tak i tunnel, er varm og klar for hjemturen. Velkommen på visning av Råsehallvegen 1D!

Innhold / standard

I 2. etasje: Trapperom med oppbevaringsplass utenfor leiligheten. Stor gang, bod/garderoberom, bad med badstu, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Herlig kjøkken/stueløsning med stigende takhøyde opptil 4,8 m på midten. I 3. etasje: Hems med soveplasser, andre ønskede innredninger og med plass til sofa. Sameie-brøk for leilighet er 81/3887. - Leilighetskompleks og leilighet med nyere byggeår i 2008. - Pent brukt og holder god standard klar for vintersesongen. - Tiltalende, heltre kjøkken med svarte fronter. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. - Nydelig bad med flott innredning, tilhørende badstu og opplegg for vaskemaskin. - Like skifer-fliser lagt i gang og bad med varmekabler. - Hvit beiset alle vegger 2. etasje og mørkere kontrastvegg i stue i 2010. - Beiset alle vegger og tak på hems i ca. 2013. Vegger beiset grå og tak beiset hvitt. - En tidsriktig, lys leilighet samtidig som en får "hyttekos" følelsen. - Heltre eikeplank på gulv soverom, hems og i stue/kjøkken. Alle rom utenom bad og gang med skifer-fliser. - Sikringsskap med automatsikringer og mulighet for tv/internett: https://medianett.no/kabelanlegg/vagslid. - Tv-uttak på hems.

Beliggenhet

Like ved skitrekket går det tunnel som fører deg høyt opp i terrenget og opp til leilighetene i Råsehallet. Leiligheten har fantastisk beliggenhet høyt i terrenget med nydelig utsikt utover landskapet og fjelltoppene. Terrasse i ly for nordavinden og som vender i sør/vestlig retning. En herlig terrasse med sen kveldssol. Her kan en virkelig slappe av etter en aktiv dag. Terrassen har nydelig utsikt og sol når en kommer hjem til hytten. Her kan en virkelig finner roen. En parkerer i tunnelen og skal ha lite bruk for bilen på resten av oppholdet. Her har en alt Vågslid kan tilby like utenfor dørstokken. Enten det er for å gå i skitrekket eller på langrennstur, når en alt fra leiligheten. Fra kjøkkenvinduet har en flott utsikt og en kan observere aktiviteten i bakken. Leiligheten ligger midt i trekket. Spenn på deg utstyr og renn rett inn i skitrekket, ski-in/ski-out. Haukelifjell skisenter er en av de mest snøsikre i Norge med 6 trekk, 16 nedfarter. Ta gjerne akebrettet frem, og ak ned på afterski for en pizza og noe godt å drikke. Populær underholdning på puben som quiz og live musikk. Flotte turløyper både sommer- og vinterstid med eller uten ski på beinene. Flotte skiløyper rett ovenfor leiligheten eller så har en nærhet til nyere og forlenget lysløype som går helt bort til Botn. Mulighet for innkjøp av dagligvarer på Arbuvollen ikke langt fra leiligheten. Ved behov for større butikk ligger Edland ca. 15-20 minutters kjøring i fra leiligheten. Aktivt og sosialt sameie med god økonomi. To dugnader i året hvor bygninger og utomhus arealer vedlikeholdes. En må delta på en av to, hvilken, velger en selv.

Adkomst

Ta av hovedveien mot Haukelifjell skisenter. Følg veien oppover til en kommer til skitrekket og varmestuen. Ikke kjør inn på parkeringen, men fortsett opp bakke på høyre side av varmestuen. Følg veien og hold til venstre og kjør inn i tunnel under første bygning en får på venstre hånd. Gjennom tunnelen følg skilting til Råsehallet. Ut åpningen på tunnel får en leiligheten på høyre hånd godt merket med "Eiendomsmegler A til salgs skilt" Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

2 parkeringsplasser. Parkering i tunnelen, parkering nummer tre på venstre side fra leiligheten. Det er i tillegg lagt opp til en parkering i tunet foran leiligheten, men det fortrekkes att parkeringen i tunnelen blir brukt.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad. (ikke badstu). Peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkken. Funksjon med varmluft på komfyr, fungerer ikke.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette